Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Waterzuigers        Waterzuigmonden        Slangen & Buizen        Schrob/ Zuigmachines        Schrob/ Zuigpadhouders        Schrob/ Zuigmonden        Eenschijfsmachines        Pads       

   

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 5000

  Fabrikant: Diversey
  • Inhoud: 200-210 liter
  • Werkbreedte: 105 centimeter
  • Accu: Ja
  Artikelnummer: 7518373
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €29233,15
  i h

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 5000

  Grote opzit schrobzuigmachine.

  De swingo 5000 biedt u

  • Ongekende productiviteit

  • Geweldige schoonmaak- en droogresultaten

  • Betrouwbaarheid

  • Intelligent ontwerp

  Ongekende productiviteit

  schoonmaakoplossing middels het gepatenteerde IntelliFlow systeem. De combinatie met een grote 200L tank en een schoonmaaksnelheid van 7.5 km/u zorgt voor ongekende productiviteit met zo min mogelijk kostbare tussenstops. Het unieke vierwiels stuurmechanisme maakt de machine uiterst wendbaar zodat hij zelfs in nauwe en bezette omgevingen te gebruiken is.

  Geweldige schoonmaak- en droogresultaten

  Behaal een perfect droog resultaat en een uitstekende uitstraling van je vloer keer op keer. De nieuwe, gepatenteerde W-vormige zuigmond zuigt het water de directe zuigbuis zorgen voor het probleemloos opzuigen van klein afval zonder te verstoppen.

  Betrouwbaarheid

  Geniet van probleemloos gebruik met minimale training van de gebruiker. Ontworpen voor duurzaam gebruik en zware schoonmaakklussen. De high-tech oplossingen en long-life onderdelen zorgen voor maximaal gebruik en minimale reparatiekosten. De onderdelen die frequent gereinigd moeten worden zijn kleur gecodeerd en zijn te monteren zonder gereedschap.

  Intelligent ontwerp

  De lage instaptrede, verstelbare stoel met hoge rugleuning en het nieuwe gaspedaal zorgen voor veiligheid en ergonomisch gebruik. Een goed overzicht tijdens het schoonmaken en de beschermwielen op de zuigmond maken het makkelijk om langs de muur en obstakels schoon te maken. De speciale ECO modus reduceert het geluidsniveau om ook overdag schoon te kunnen maken in bezette ruimtes.

   

   

  Product labels