Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Waterzuigers        Waterzuigmonden        Slangen & Buizen        Schrob/ Zuigmachines        Schrob/ Zuigpadhouders        Schrob/ Zuigmonden        Eenschijfsmachines        Pads       

   

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 1650 B

  Fabrikant: Diversey
  • Inhoud: 85 liter
  • Werkbreedte: 65 centimeter
  • Accu: Ja
  Artikelnummer: 7515883
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €11005,90
  i h

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 1650 B

  TASKI swingo 1650 BMS biedt u:

  • Efficiëntie

  • Uitstekende resultaten - perfecte droge vloeren

  • Eenvoud en ergonomie

  • Gemakkelijk dagelijks onderhoud 

  Efficiëntie

  Een grote tank en een hoog efficiënt CSD-systeem, dat het waterverbruik tot 40% reduceert, stelt u in staat op één tankvulling 2.500m2 vloeroppervlak te reinigen zonder tijdrovende tankbeurten. De combinatie van gering energieverbruik en krachtige accu’s maken het mogelijk meer dan vier uur

  aaneengesloten te werken zonder opnieuw op te laden.

  Uitstekende resultaten- perfecte droge vloeren

  De flexibele borstelkoppeling stelt de borstels in staat het vloeroppervlak perfect te volgen en zo de ideale vuilreiniging te realiseren. De w-vorm zuigmond levert uitstekende droogresultaten, dit vermindert de kans op ongelukken zoals het uitglijden op een natte vloer. Hierdoor kan de machine op alle momenten van de dag ingezet worden.

  Eenvoud en ergonomie

  Met uitstekende ergonomische en eenvoudige, intuïtieve bediening wordt de vermoeidheid van de bestuurder en de trainings- of instructiebehoefte tot een minimum beperkt.

  Gemakkelijk dagelijks onderhoud

  Alle delen die regelmatig reiniging of onderhoud nodig hebben zijn geel gecodeerd en kunnen eenvoudig uitgenomen worden. Onderhoud en reiniging van de machine spreekt dus voor zich.

  Eigenschappen

  BMS (Battery Management System): de ingebouwde acculader voorkomt dat de accu volledig ontlaadt en controleert daarbij nauwkeurig het laadproces. Resultaat: langere levensduur van uw accu’s.

  WD (Wheel Drive): de variabele rijsnelheid naar voren (tot 4,5 km/uur) en naar achteren (tot 2,5 km/uur) staat garant voor ergonomisch en ontspannen werken, terwijl de prestaties toenemen ten opzichte van niet-aangedreven machines.

  IntelliFlow: met het gepatenteerde IntelliFlow-systeem wordt precies de juiste hoeveelheid oplossing op de vloer aangebracht, afhankelijk van de rijsnelheid van de machine. Het IntelliFlow-systeem zorgt voor een besparing van 30 tot 50% op chemie en een sterk toegenomen productiviteit ten opzichte van normale machines.

  EBU (Electrical Brush Unit): De elektrische borstelhef maakt het mogelijk met één druk op de knop de borstels te laten zakken of op te nemen. Dit maakt het mogelijk de borstels zonder inspanning snel te (ont)koppelen, ook voor onervaren gebruikers.

  Product labels