Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Pro Formula Sun Spoelglans 1 ltr

  Fabrikant: Diversey
  • Inhoud: 1 liter
  • Ph waarde: 7
  Artikelnummer: 7510327
  GTIN barcode: 7615400731091
  Beschikbaarheid: Direct leverbaar
  €4,61
  i h

  Pro Formula Sun Spoelglans 

  Spoelglans voor streepvrije resultaten bij alle waterhardheden. Voor optimale resultaten en snelle droging samen gebruiken met Sun vaatwasmiddelen en Sun zout.

  Sun Pro Formuila Spoelglans is een neutraal universeel spoelglansmiddel voor de machinale vaatwas. Het product is geschikt voor gebruik in alle professionele vaatwasmachines met een korte wascyclus.

  Belangrijke eigenschappen

  • Sun Pro Formula Spoelglans is een neutraal spoelglansmiddel, geschikt voor gebruik in alle waterhardheden. Dankzij de laagschuimende eigenschappen bevordert het product de goede werking van de vaatwasmachines.
  • Sun Pro Formula Spoelglans bevat een specifiek mengsel van niet-ionogene oppervlakactieve stoffen, die ervoor zorgen dat de vaat sneller droogt. Resultaat is een schitterende en streeploze vaat ! 
  • Sun Pro Formula Spoelglans is goedgekeurd door het Unilever Safety and Environmental Assurance Centre (SEAC) als veilig voor gebruik indien toegepast overeenkomstig de gebruiksaanwijzing.

  Voordelen

  • Verzekert een snelle droging
  • Geeft een streeploos en vlekvrij resultaat
  • Doeltreffende werking dankzij de laagschuimende eigenschappen

  Een perfect schone omgeving is essentieel voor een succesvolle klantervaring. Pro Formula van Diversey biedt een volledig assortiment aan professionele reinigingsmiddelen, gelinkt aan vertrouwde merken. Ze bieden professionals zoals u keer op keer uitstekende resultaten!

  Gebruiksaanwijzing

  Sun Pro Formula Spoelglans wordt automatisch gedoseerd in de laatste spoeling van vaatwasmachines in een concentratie van 0.2 - 0.5 ml/l en bij een temperatuur van 70 - 80°C. Het kan ook manueel gedoseerd worden in het spoelglansmiddelreservoir van huishoudelijke/kleinere vaatwasmachines.

  Product labels