Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Diversey Sure Desinfectiespray 6x750 ml

  • Inhoud: 750 ml
  • Ph waarde: 3
  • Toelatingsnummer: 15821N

  Artikelnummer: 100892318
  Doos inhoud: 6 x 750 ml
  Beschikbaarheid: Direct leverbaar
  €31,64
  i h

  .

  Persoonlijk advies 

  Groot assortiment met 5.000 producten

  Snelle levering

   Bestel met een zakelijk account 

  Geopend tot 17.00 uur 

  .

  Diversey Sure Desinfectiespray 

  Gebruiksklaar reinigings- en desinfectiemiddel voor reiniging en desinfectie van alle oppervlakken op plaatsen waar voedsel wordt bereid.

  SURE Cleaner Disinfectant Spray is onderdeel van een uniek assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare professionele reinigingsmiddelen voor alle dagelijkse reinigingsbehoeften. SURE Cleaner Disinfectant Spray is een gebruiksklaar reinigings- en desinfectiemiddel voor reiniging en desinfectie van alle oppervlakken op plaatsen waar voedsel wordt bereid

  • Gecertificeerd met het Eco Label
  • Toegelaten voor gebruik in de keuken en het desinfecteren van voedselcontactplaatsen.

  Belangrijkste eigenschappen

  • Geschikt voor reiniging en desinfectie van diverse waterbestendige oppervlakken op plaatsen waar voedsel wordt bereid
  • Gebruiksklaar product
  • Effectief bij alle waterheden
  • Bevat geen geur- of kleurstoffen, de natuurlijke geur is afkomstig van plantaardige ingrediënten
  • Bevat plantaardige ingrediënten verkregen uit hernieuwbare bronnen
  • 100% biologisch afbreekbaar via een natuurlijk ontbindingsproces waarbij geen hardnekkige residuen worden achtergelaten
  • Geen classificatie voor milieu en veiligheid
  • Veilig voor gebruiker, geen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) nodig

  Voordelen

  • Zeer effectief tegen een breed scala van micro-organismen, helpt hygiëne- en voedselveiligheid te verbeteren
  • Bacterie- en gistdodende werking
  • Vermindert de impact op het milieu

  Gebruik Biociden veilig! Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie!

  Toelatingsnummer: 15821N

  Toegelaten voor

  • PT02 - Toepassing 1: Desinfecterende middelen voor privé-gebruik en voor de openbare gezondheidszorg, alsmede andere desinfectantia. Toegelaten gebruik Ter bestrijding van bacteriën (excl. mycobacteriën en bacteriesporen) en gisten op oppervlakken in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen, echter met uitzondering van ziekenhuizen en overige instellingen voor de gezondheidszorg. Gebruikspecifieke instructies Algemeen: Sure Cleaner Disinfectant is een desinfectiemiddel met reinigende werking, dat kan worden toegepast op oppervlakken in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen, echter met uitzondering van ziekenhuizen en overige instellingen voor de gezondheidszorg. Het product is geschikt voor gecombineerde reiniging en desinfectie van o.a. vloeren, wanden, tafels, werkbladen, opslagruimten, alsmede voor apparatuur en meubilair. Gebruik: Sterk verontreinigde oppervlakken vooraf grondig reinigen. Breng het verdunde middel gelijkmatig aan met een doek, borstel of sprayflacon. Het behandelde oppervlak dient gedurende de gehele inwerktijd nat te blijven. Dosering: 10 ml product per liter water. Minimale inwerktijd: 5 minuten.
  • PT04 - Toepassing 2: Ontsmettingsmiddelen voor gebruik in de sector voeding en diervoeders. Toegelaten gebruik Ter bestrijding van bacteriën (excl. mycobacteriën en bacteriesporen) en gisten op oppervlakken en apparatuur op plaatsen waar eet- en drinkwaren worden bereid, behandeld of bewaard, echter met uitzondering van melkwinningsapparatuur op de boerderij. Gebruikspecifieke instructies Algemeen: Sure Cleaner Disinfectant is een desinfectiemiddel met reinigende werking, dat kan worden toegepast in keukens en andere ruimten waar voedingsmiddelen bereid en/of behandeld worden, zoals in hotels, restaurants, ziekenhuizen, bejaardentehuizen en kantines. Het product is geschikt voor gecombineerde reiniging en desinfectie van o.a. vloeren, wanden, tafels, werkbladen, keukengereedschappen, opslagruimten, koelkasten, levensmiddelen- en drankautomaten, alsmede voor apparatuur en meubilair. Gebruik: Sterk verontreinigde oppervlakken vooraf grondig reinigen. Breng het verdunde middel gelijkmatig aan met een doek, borstel of sprayflacon. Het behandelde oppervlak dient gedurende de gehele inwerktijd nat te blijven. Gedesinfecteerde oppervlakken en apparatuur, die in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren dienen grondig te worden nagespoeld met schoon water. Dosering: 10 ml product per liter water. Minimale inwerktijd: 5 minuten.

  Product labels