Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Waterzuigers        Waterzuigmonden        Slangen & Buizen        Schrob/ Zuigmachines        Schrob/ Zuigpadhouders        Schrob/ Zuigmonden        Eenschijfsmachines        Pads       

   

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 2100µicro BMS EURO

  Fabrikant: Diversey
  • Inhoud: 75 liter
  • Werkbreedte: 55 centimeter
  • Accu: Ja
  Artikelnummer: 7523420
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €13582,49
  i h

  Diversey Taski Swingo 2100µicro BMS EURO

  Productiviteit verhogend.

  TASKI swingo 2100μicro

  De nieuwe TASKI swingo 2100μicro is een innovatieve kleine opzit schrobzuigmachine die een compact design met onbetwiste prestaties en hoge flexibiliteit combineert. De TASKI swingo 2100μicro komt zelfs op plekken die niet eerder bereikbaar waren met een schrobzuigmachine.

  • Ongeëvenaarde prestaties

  • Geavanceerd ontwerp

  • Intelligente totaaloplossing

  Ongeëvenaarde prestaties

  De nieuwe TASKI swingo 2100μicro biedt ongeëvenaarde prestaties door de unieke combinatie van snelheid, smalle werkbreedte, behendigheid en een grote watertank. Het innovatieve design biedt naadloze reiniging van grote en kleine gebieden met optimale reinigingsresultaten en lage total

  cost of ownership. De offset functie, waarbij met één druk op de knop de borstel zijwaarts verplaatst, zorgt voor vermindering van handmatig werk en bereikt zelfs de lastigste plekken en randen. De smalle werkbreedte en het lage gewicht van de TASKI swingo 2100μicro heeft als voordeel dat hij makkelijk in een gangbare lift past waardoor de machine op elke etage ingezet kan worden.

  Geavanceerd ontwerp

  Veiligheid voor de gebruiker is van optimaal belang wanneer een schrobzuigmachine gebruikt wordt. De TASKI swingo 2100µicro combineert goed overzicht over de werkvloer met ergonomisch werken en hoge veiligheidsnormen. Ook biedt het ontwerp van deze schrobzuigmachine een watertank aan de voorzijde, een actieve in hoogte verstelbare zitplaats en vele andere veilige eigenschappen. Eenvoudige en efficiënte voorbereiding en onderhoud van de machine zorgt voor verbetering van operationele efficiency en reduceert de behoefte van tijdrovende gebruikerstraining.

  Intelligente totaaloplossing

  TASKI swingo 2100μicro is een revolutie binnen de huidige reinigingsprocessen en verbetert uw operationele efficiency. Door de grote verscheidenheid aan opties, accessoires en mogelijkheden (zoals TASKI IntelliDose, TASKI IntelliTrail, TASKI AquaStop, accessoire houder) kunt u naar behoefte individuele aanpassingen doorvoeren die uiteindelijk uw total cost of ownership helpen verbeteren. 

  Actievoorwaarden:

  Deze actie loopt tot 16 december 2016. Leverdatum uiterlijk 31 december 2016. Inruil van een oude machine is mogelijk. Neem hiervoor contact op met uw Avodesch Accountmanager. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten onder voorbehoud.

   

  Product labels