Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Waterzuigers        Waterzuigmonden        Slangen & Buizen        Schrob/ Zuigmachines        Schrob/ Zuigpadhouders        Schrob/ Zuigmonden        Eenschijfsmachines        Pads       

   

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 1850 B

  Fabrikant: Diversey
  • Inhoud: 85 liter
  • Werkbreedte: 65 centimeter
  • Accu: Ja
  Artikelnummer: 7518086
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €11811,20
  i h

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 1850 B

  Batterij aangedreven schrobzuigmachine.

  De TASKI swingo 1850B BMS biedt u:

  • Efficiëntie

  • Uitstekende resultaten - perfect droge vloeren

  • Eenvoud en ergonomie

  • Gemakkelijk dagelijks onderhoud

  Efficiëntie

  Een grote tank en een hoog efficiënt CSD-systeem dat het waterverbruik tot 40% reduceert stelt u in staat op één tankvulling tot 2.500m2 vloeroppervlak te reinigen, zonder tijdrovende tankbeurten. De grote werkbreedte van wel 85cm helpen u de productiviteit te verhogen en een aanzienlijke tijdsbesparing te realiseren.

  Uitstekende resultaten – perfect droge vloeren

  De flexibele borstelkoppeling stelt de borstels in staat het vloeroppervlak perfect te volgen en zo de ideale vuilreiniging te realiseren. De w-vorm zuigmond levert uitstekende droogresultaten, dit vermindert de kans op ongelukken zoals het uitglijden op een natte vloer. Hierdoor kan de machine

  op alle momenten van de dag ingezet worden.

  Eenvoud en ergonomie

  Met uitstekende ergonomische en eenvoudige, intuïtieve bediening wordt de vermoeidheid van de bestuurder en de trainings- of instructiebehoefte tot een minimum beperkt.

  Gemakkelijk dagelijks onderhoud

  Alle delen die regelmatig reiniging of onderhoud nodig hebben zijn geel gecodeerd en kunnen eenvoudig weggenomen worden. Hierdoor spreekt onderhoud en reiniging van de machine voor zich. Dit verzekert u van de beste resultaten en een langere levensduur van de machine.

  Eigenschappen

  BMS (Battery Management System): de ingebouwde acculader voorkomt dat de accu volledig ontlaadt en controleert daarbij nauwkeurig het laadproces. Resultaat: langere levensduur van uw accu’s.

  WD (Wheel Drive): de variabele rijsnelheid naar voren (tot 4,5 km/uur) en naar achteren (tot 2,5 km/uur) staat garant voor ergonomisch en ontspannen werken, terwijl de prestaties toenemen ten opzichte van niet-aangedreven machines.

  IntelliFlow: met het gepatenteerde IntelliFlow-systeem wordt precies de juiste hoeveelheid oplossing op de vloer aangebracht, afhankelijk van de rijsnelheid van de machine. Het IntelliFlow-systeem zorgt voor een besparing van 30 tot 50% op chemie en een sterk toegenomen productiviteit ten opzichte van normale machines.

  EBU (Electrical Brush Unit): De elektrische borstelhef maakt het mogelijk met één druk op de knop de borstels te laten zakken of op te nemen. Dit maakt het mogelijk de borstels zonder inspanning snel te (ont)koppelen, ook voor onervaren gebruikers.

  Product labels