Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Waterzuigers        Waterzuigmonden        Slangen & Buizen        Schrob/ Zuigmachines        Schrob/ Zuigpadhouders        Schrob/ Zuigmonden        Eenschijfsmachines        Pads       

   

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 150 E

  Fabrikant: Diversey
  • Inhoud: 2,6-2,9 liter
  • Werkbreedte: 33,5 centimeter
  • Accu: Ja
  Artikelnummer: 7516209
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €2082,09
  i h

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 150 E

  TASKI swingo 150E, een Ultra compacte schrobzuigmachine Ultra met borstelwals op lichtnetaansluiting, biedt u:

  • Eenvoudige en ergonomische bediening
  • Gemakkelijke reiniging in drukbezette ruimtes

  • Perfecte reinigingsresultaten met droge vloeren

  • Compacte opslag

  Eenvoudige en ergonomische bediening

  Het functionele design is vergelijkbaar met de conventionele borstelstofzuigers, de machine kan op dezelfde manier eenvoudig en gemakkelijk gebruikt worden. De voorbereidingstijd voor reiniging bedraagt minder dan 60 seconden. Met een laag gewicht van 10,7 kg in totaal en, met een volle watertank, slechts 1,3 kg gewicht aan het handvat, kan de machine eenvoudig in iedere richting gebruikt worden.

  Gemakkelijke reiniging in druk bezette ruimtes

  Met de zéér geringe basishoogte van slechts 14cm wordt het mogelijk gemaakt snel en makkelijk onder lage meubelen en obstakels te reinigen. De machine kan gebruikt worden in restaurants, keukens, tankstations en winkels waar een conventionele schrobzuigmachine eenvoudig te groot is en waar handmatige reinigingsmethoden niet het gewenste hygiënische resultaat oplevert.

  Beste reinigingsresultaten met onmiddellijk droge vloeren

  Een borstelsnelheid van 1.800 t.p.m. en een borsteldruk die 10 maal hoger ligt dan handmatige reiniging verzekeren de beste reinigingsresultaten. De toonaangevende zuigeenheid verzekert u van uitstekende droogresultaten. Hierdoor kunnen gereinigde oppervlakken onmiddellijk weer belopen worden doordat het gevaar op uitglijden geminimaliseerd wordt.

  Compacte opslag

  Door de zeer compacte afmetingen is de machine makkelijk op te bergen. Het comfortabele handvat maakt het optillen over trappen of transport met de auto gemakkelijk.

  Product labels