Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Tana Professional Dos Quatro 2-2

  Fabrikant: Tana Professional
  • Materiaal: kunststof
  Artikelnummer: 1674
  Beschikbaarheid: Direct leverbaar
  €213,37
  i h

  Tana Professional Dos Quatro 2-2

  Muraal verdunningssysteem (Venturi) tot 4 producten in verstuivers (2) en in emmers (2).

  De innovatieve TANADOS quatro is een wandverdeler die op een eenvoudige, preciese en betrouwbare wijze geconcentreerde reinigingsproducten verdunt tijdens het navullen van flessen, emmers, wasbakken, etc.

  Dankzij zijn smal profiel, kleine afmetingen, chemisch inerte componenten en gemakkelijke reiniging, is TANADOS quatro geschikt voor gebruik bij reiniging en desinfectie van alle gebouwen en zones zoals restaurants, hotels, hospitalen, scholen, verzorgingstehuizen, keukens, sanitaire ruimtes, gangen …

  Gemakkelijk te installeren en aan te sluiten. TANADOS quatro garandeert totale controle over uw consumptie en laat toe de kosten aan reinigingsproducten te verminderen.

  Beschikbaar in 2 versies – « 2 emmers-2 vapos » of « 3 vapos-1 emmer », aanpasbaar volgens de verschillende noden van de gebruikers/diensten binnen éénzelfde instelling.

  Het kan geleverd worden met een TANABOX (in optie) en snel omgebouwd worden van het systeem TANADOS quatro naar een «off-floor systeem». Bovendien verzekert de TANABOX de totale veiligheid van de gebruikers (geen rechtstreeks contact met pure producten, geen manuele overdosering) en voorkomt occasionele diefstal.

  • Levert de precieze ingestelde dosering
  • Flexibel, Tana Dos Quatro wordt geleverd met een zakje gekalibreerde nippels om de juiste verdunning in te stellen
  • De draaiknop verandert de verdunning en de productkeuze door een eenvoudige rotatie
  • Het toestel heeft een gecertificeerd terugslagsysteem om besmetting van de waterleiding door het gebruikte product te vermijden
  • Debiet van 4 liter per minuut (verstuivers) en 14 liter per minuut (emmers)

  Product labels