Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Traditionele stofzuigers        Industriestofzuigers        Borstelstofzuigers        Zuigmonden        Slangen & Zuigbuizen        Stofzuigerzakken       

   

  Numatic Industriestofzuiger NES570A

  Fabrikant: Numatic
  • Kabellengte:
  • Inhoud: 23 liter
  Artikelnummer: 905527
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €1216,95
  i h

  Numatic Industriestofzuiger NES570A

  Het hele concept, de constructie en de prestaties van de NDD-570 zijn gericht op het produceren van een standaard industriële stofzuiger (geen vloeistof), die zeer betrouwbare prestaties levert voor alle normale industriële toepassingen. Of dit nu het schoonmaken van een boiler is, vloeronderhoud, machineonderhoud, metaalwerk, verwijderen van vuil, stof of andere resten, de NDD-570 neemt het allemaal moeiteloos mee.

  Doordat overal structofoam is toegepast, is het apparaat zo sterk als een vrachtwagen.

  De grote prestaties zijn het gevolg van de twee ‘Twinflo’-motoren. De robuuste ketel is een klassieke constructie van structofoam. De vier zeer stevige zwenkwielen zorgen voor uitstekende mobiliteit en vervoer, zelfs in de meest veeleisende omgeving. Inwendig is de stofzuiger uitgerust om maximale luchtstroom en zuigkracht te genereren, zelfs bij werkzaamheden waarbij fijnstof vrijkomt.

  De A-versie staat voor een ingebouwd stopcontact met inschakelautomaat, waardoor met aangesloten gereedschap de stofzuiger in- en uitgeschakeld kan worden.

   

  Product labels