Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Traditionele stofzuigers        Industriestofzuigers        Borstelstofzuigers        Zuigmonden        Slangen & Zuigbuizen        Stofzuigerzakken       

   

  Numatic Industriestofzuiger NES570

  Fabrikant: Numatic
  • Kabellengte:
  • Inhoud: 23 liter
  Artikelnummer: 905528
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €632,28
  i h

  Numatic Industriestofzuiger NES570

  Het hele concept, de constructie en de prestaties van de NDS of NDD-570 zijn gericht op het produceren van een standaard industriële stofzuiger (geen vloeistof).

  De enkelmotorige versie (NES) is niet alleen geschikt voor de dagelijkse industriële reinigingstaken, maar ook voor bijvoorbeeld het afzuigen van houtstof in combinatie met standaard Hepaflo stofzakken (type NVM-3BH). In combinatie met de Microflo stofzakken is deze machine uitermate geschikt voor fijn- en kwartsstof.

  Op de website van TNO Bouw kunt u de resultaten en testomstandigheden verder lezen. Maar ook als gewone stofzuiger zoals bijvoorbeeld bij een bouwschoonmaak of als bronafzuiger voor gereedschappen kan de machine ingezet worden. Hiervoor is een aansluitkit met vier moffen en een lange slang beschikbaar waarmee de stofzuiger op ieder gereedschap kan worden aangesloten.

  De robuuste ketel is een klassieke constructie van structofoam. De vier zeer stevige zwenkwielen zorgen voor uitstekende mobiliteit en vervoer, zelfs in de meest veeleisende omgeving.

  Inwendig is de stofzuiger uitgerust om maximale luchtstroom en zuigkracht te genereren, zelfs bij werkzaamheden waarbij fijnstof vrijkomt.

  Product labels