Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Waterzuigers        Waterzuigmonden        Slangen & Buizen        Schrob/ Zuigmachines        Schrob/ Zuigpadhouders        Schrob/ Zuigmonden        Eenschijfsmachines        Pads       

   

  Nilfisk Stof-/Waterzuiger VL500-35 EDF

  Fabrikant: Nilfisk
  • Inhoud: 35 liter
  • Vermogen: 1350 watt
  Artikelnummer: 107405160
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €364,27
  i h

  Nilfisk Stof-/Waterzuiger VL500-35 EDF

  De Nilfisk VL500 serie stof-, waterzuigers biedt prestaties en betrouwbaarheid zodat lage operationele kosten zijn gegarandeerd. Door de Nilfisk VL500 serie te gebruiken worden de schoonmaakwerkzaamheden eenvoudiger, sneller en veiliger. De Nilfisk VL500 stof-/waterzuigers zijn ideaal voor gebruik in hotels, scholen, beurslokaties, conferentiecentra als in productie- en industriële toepassingen. Een gebruiksvriendelijk filterontwerp maakt gebruik eenvoudig doordat de afzonderlijke natte en droge filters tegelijk, zonder problemen, kunnen worden gebruikt in de Nilfisk VL500 stof-/waterzuigers. Elk filter is specifiek voor nat of droog gebruik voor maximale prestaties. Met het speciale dubbele filtersysteem kan de Nilfisk VL500 worden gebruikt in elke toepassing, nat of droog, zonder de noodzaak voor het verwisselen van filters. De Nilfisk VL500 is leverbaar in diverse uitvoeringen en met verschillende container inhoud; 35, 55 en 75 liter.

  • Eenvoudig verwisselen van de filters door de scharnierende motorkop, het verwisselen gaat sneller en zowel de machine als de motorkop zijn beschermd.
  • Het dubbele filtersysteem maakt het mogelijk om met één machine zowel vloeistoffen als vaste stoffen op te zuigen zonder het filter te hoeven verwisselen.
  • MultiFit slangaansluiting, roestvast stalen buizen, accessoires en mondstuk opbergen op de machine.
  • (EDF: Ergo trolley, dubbel filter.)
  Product labels