Zoek
  • Persoonlijk advies 024 372 72 92
  • Groot assortiment met ruim 5.000 producten
  • Bestel met een zakelijk of prive account
  • Geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur
Phantas
Revolutionaire technologie

De Phantas van Gausium Robotics is een compacte Schoonmaakrobot die ontworpen is voor kleine en middelgrote faciliteiten. Hij is uitgerust met 4 schoonmaakstanden gecombineerd met de nieuwste technologische.  De Phantas is de meest veelzijdige schoonmaakrobot op de markt. Door het compacte formaat is hij in staan om in kleine en krappe ruimtes zijn werk te doen. Zelfs onder een bureau.

Demo aanvragenStofzuigen


Vegen


Schrobben


Stofwissen

 


4 in 1 schoonmaakoplossing


Voor elk vloertype
De Phantas is een schoonmaakrobot met 4 schoonmaakstanden voor elk type vloer.  In combinatie met de nieuwste software is de Phantas is staat elk type vloer te herkennen. Dit maakt de schoonmaakrobot uitermate flexibel en eenvoudig inzetbaar.

Extreem nauwkeurig met Zero Edge
Mede door het compacte ontwerp is de schoonmaakrobot in staat de meest moeilijke plekken te bereiken. Moeiteloos maakt de Phantas schoon onder tafels, bureaus of andere kleine ruimtes.  De precisie-sensoren werken samen met de borstels zodat de randen volledig worden schoongemaakt. Zo bereikt de Phantas elke centimeter van de vloer.

Navigatiealgoritmen met Gausium Slam
Door de doorontwikkelde Gausium Slam software is de Phantas in staat om zonder hulp een locatie in kaart te brengen. Dit heet ook wel mapping. De technologie brengt de omgeving in 3D kaart. Hierdoor weet de schoonmaakrobot ten aller tijde waar deze zich bevind. Hierdoor is de Phantas een stuk nauwkeuriger en veiliger dan andere schoonmaakrobots.

 

 

Deep Learning
Maximale veiligheid voor uw bezoekers
Tijdens zijn werkzaamheden registreert de Phantas statische en dynamische objecten in de omgeving. Detecteert hij een object dan past hij automatisch zijn route hierop aan. De Deep Learning software herkent de verschillende objecten en maakt keuzes op basis van deze verschillen. Deze software wordt continu doorontwikkeld voor de beste prestaties.


Auto Spot cleaning

4x meer efficiëntie
Met Auto Spot cleaning scant de schoonmaakrobot de vloer op vuil en voert autonoom een spot cleaning uit op de plek waar vuil wordt gedetecteerd. Komt de Phantas vuil tegen dat te groot is om te reinigen dan krijg je een melding via de App. Door alleen te reinigen waar nodig verbetert de Phantas de efficiëntie tot wel 4x en vermindert het verbruik van water, energie en chemicaliën aanzienlijk.
 

Demo aanvragen

Phantas is waarschijnlijk de kleinste commerciële vloerreinigingsrobot die de industrie ooit heeft gezien. Dankzij zijn compacte afmetingen kan de robot moeiteloos smalle gangpaden en zones onder de tafels reinigen.


Dockingstation

Minder belastende werkzaamheden
Stofzuigen, stofwissen, schrobben of vegen zijn zeer arbeidsintensieve werkzaamheden. Door u te laten ondersteunen door een schoonmaakrobot verkleint u de kans op uitval onder uw schoonmaakpersoneel. Het Dockingstation maakt menselijke interventie minimaal. Dit maakt de Phantas echt autonoom. Het Dockingstation maak menselijke interventie minimaal en maakt de Phantas echt autonoom. Hier laadt de schoonmaakrobot op, vult en leegt de tank en kan nu ook de tank schoonmaken. Omdat het Dockingstation, net als de robot compact is, valt het niet op.


Internet of Things

Koppeling met slimme gebouwen
De Phantas zet de volgende stap in de integratie van schoonmaakrobots met de omgeving. Met API en NFC koppelingen wordt gecommuniceerd met liften en deuren zonder tussenkomst van de mens. Dit maakt de autonomie van de robot verregaand.

 

 

Alle data op je Smartphone

Kaart bewerken
Bewerk de vloerkaart door virtuele muren of no-go zones in te stellen om te voorkomen dat deze gebieden schoongemaakt worden.

Afstandsbediening
Activeer, pauzeer of beëindig een schoonmaaktaak op afstand via je smartphone.

Taak planning
Stel een taak in op de App en de robot begint automatisch met schoonmaken op het geplande tijdstip.

Gegevens rapportage
Ontvang gedetailleerde rapporten van operationele statistieken en grafieken van historische statistieken via de App om inzicht in gegevens te krijgen en datagestuurde managementbeslissingen mogelijk te maken.
 

Demo aanvragen

Alles voor de schoonmaak

 

Vraag vrijblijvend een demonstratie aan
en laat je overtuigen.
* verplichte velden
Ik wil meer weten over
 
Dummy