Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Deb Stokoderm Crème Aqua Pure 12x100 ml

  Fabrikant: DEB
  • Soort zeep: Crème
  • Toepassing: Huidbeschermend
  • Inhoud: 100 milliliter
  Artikelnummer: SAQ100ML
  Doos inhoud: 12 x 100 ml
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €65,52
  i h

  Deb Stokoderm Crème Aqua Pure 

  Specifieke huidbeschermende crème zonder geur- en kleurstoffen ter bescherming tegen blootstelling aan stoffen en oplossingen op waterbasis, die tegelijkertijd bijdraagt aan de regeneratie van de huid.

  Waar te gebruiken

  Werkplekken met langdurige blootstelling aan water en verontreinigingen op waterbasis (zoals op water gebaseerde koelsmeermiddelen, reinigingsmiddelen, schoonmaakmiddelen, desinfecterende middelen, verdunde zuur- & alkalineoplossingen, zouten, gemengd cement en meststoffen) en de noodzaak om regelmatig de handen te wassen. Kan worden gebruikt met handschoenen of persoonlijke beschermingsmiddelen.

  NB: Blootstelling van de huid aan mogelijk gevaarlijke stoffen en omgevingen dient indien mogelijk te worden voorkomen door de implementatie van veilige werkwijzen en het gebruik van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Waar blootstelling van de huid niet kan worden voorkomen, wordt het gebruik van een juiste huidbeschermende crème aanbevolen als onderdeel van een volledig Skin Care-programma om het risico op een beroepsgerelateerde huidaandoening te verminderen.

  Gebruiksaanwijzing

  Voorafgaand aan het werk:

  • Verdeel 1 ml over de schone en droge huid aan het begin van elke shift en na het handen wassen.
  • Wrijf alle delen van de handen goed in, ook tussen de vingers en rond de nagels.

  Product labels