Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  De meerwaarde van schoonmaken met disposables

  De meerwaarde van schoonmaken met disposables

  De meerwaarde van schoonmaken met disposables

  Schoonmaken met disposables. Velen zien dit als een grote kostenpost. Het is zonde om een doekje maar één keer te gebruiken en deze vervolgens weg te gooien, toch? Nee! Dit is niet het geval. Sterker nog: disposables bieden juist veel voordelen! In deze blog vertellen we je over de meerwaarde van disposables.

  In de praktijk merken we dat schoonmaken met disposables minder de voorkeur heeft dan het schoonmaken met wasbare doeken. Er wordt vaak gedacht dat werken met disposables duurder is, maar als je kijkt naar het totale plaatje dan kan het werken met disposables zeer interessant zijn!

  Xubliem Disposables

  In de zorgsector wordt al graag gewerkt met disposables voor absolute hygiëne. Grote kans dat jij hier ook mee wilt gaan werken, want met ons nieuwe Xubliem disposable assortiment wordt het werken met disposables nog aantrekkelijker! Deze microvezeldoeken passen volledig binnen de nieuwe manier van schoonmaken.

  Met deze disposables heb je een combinatie van de kwaliteit van microvezel met de hygiëne van een disposable. Hoe ziet dat eruit? De microvezel houdt vuil vast in de kern met een schoon en streeploos oppervlak als resultaat. Met de disposable microvezeldoeken verklein je de kans op kruisbesmetting, methodefouten of verkeerde wasprotocollen. Omdat je niet meer hoeft te wassen, bespaar je jezelf ook nog eens veel tijd.

  Vervanging klassieke methode

  Je hebt nu altijd en overal een schone doek tot je beschikking waardoor je in alle situaties microvezelreiniging toe kan passen. Het is een vervanging van de klassieke methode bij ongeplande werkzaamheden. Werk je bijvoorbeeld in een ziekenhuis en ligt er een druppel urine of bloed op de vloer? Dan hoef je geen mopkar, water, reinigingsmiddel en schone vloermop te pakken, maar kun je een SpillEx doek gebruiken die het vloeistof opzuigt.

  Heb je het doekje gebruikt en ben je klaar met schoonmaken? Dan mag je deze daarna meteen bij het restafval deponeren. Bijkomend voordeel is dat je daarmee meteen de mogelijkheid biedt tot recycling van het product.

  Kortom: je bespaart jezelf tijd, geld en ergernissen! Het assortiment bestaat naast disposable microvezeldoeken ook uit vlakmoppen, stofwisdoeken en kleefdoeken.

  Meer informatie over het werken met deze disposables? Neem dan contact met ons op via info@avodesch.nl of bel naar 024- 372 72 92.

  Geschreven door:
  Linda van Vugt
  Bekijk hier alle blog's van Linda