Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Traditionele stofzuigers        Industriestofzuigers        Borstelstofzuigers        Zuigmonden        Slangen & Zuigbuizen        Stofzuigerzakken       

   

  Nilfisk Industriestofzuiger IVB995-0H/M SD XC TYPE22

  Fabrikant: Nilfisk
  • Kabellengte: 10 meter
  • Inhoud: 50 liter
  Artikelnummer: 302002919
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €3868,00
  i h

  Nilfisk IVB995-0H/M SD XC TYPE22 Stofzuiger

  De Nilfisk IVB 995-OH/M SD XC Type 22 veiligheidsstofzuiger is de meest krachtige twee motorige machine die is goedgekeurd om te gebruiken in ATEX Zone 22 omgevingen, voor zowel stofklasse H als M (zie wetgeving EN 60335-2-69). Uitgevoerd met het XtremeClean filterreinigingssysteem en een RVS container.

  Nieuwe wetgeving (EN 60335-2-69) bevat extra zware richtlijnen voor de verwerking van gezondheidsgevaarlijke stoffen. De Nilfisk IVB 995 voldoet aan de hoogste eisen van veiligheid zodat de gezondheid maximaal wordt beschermd. De Nilfisk IVB 995-0H/M SD XC TYPE 22 heeft certificaten voor zowel stofklasse H en M als voor explosief stof volgens ATEX Zone 22. Het gebruik van EC motoren betekent dat er twee eenfase koolborstelloze motoren worden gebruikt en dat daarnaast de stofzuiger volledig geleidend is waardoor deze toegepast kan worden in Zone 22 omgevingen.

  Bij het gebruik van de juiste antistatische container inlaat in combinatie met goedgekeurde Type 22 accessoires werkt u met een veilige en vonkvrije oplossing. De RVS container met hefmechanisme garandeert een lange levensduur. De standaard wegwerpzak (M klasse) of de meegeleverde veiligheidszak voorzien in een veilig, stofvrij werken en afvoeren van het opgezogen materiaal. Het hefmechanisme zorgt dat de motorkop niet verwijderd hoeft te worden.Boven op de motorkop is voldoende ruimte om gereedschap en accessoires neer te leggen.

  Indien de optionele accessoires opbergmand wordt gebruikt zijn alle hulpstukken altijd bij de hand. Nilfisk beschikt over een uitgebreid assortiment accessoires dat past op de antistatische Type 22 container inlaat. Zo is de machine aan te passen aan elke omgeving en toepassing.

  • Krachtige twee motorige machine geschikt voor gebruik in ATEX type 22 omgevingen
  • Stofzuiger voor stofklasse H en M
  • Volledig antistatische machine, voorzien van 2 luchtinlaten en 2 veiligheidsafsluitdoppen
  • 2 Koolborstelloze motoren
  • XtremeClean automatische filterreiniging in H en M klasse
  • Groot filteroppervlak H klasse uitvoering voor hoge efficiëntie en lage onderhoudskosten
  • RVS container
  • 10 meter kabel voor een groot bereik
  Product labels