Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Werkhandschoenen        Wegwerphandschoenen        Handschoendispensers        Nitril Handschoenen            Corona overzicht

   

  Dispenser Handschoen RVS 3-doos

  • Materiaal:RVS
  • Kleur: Zilver
  • Soort dispenser: Handschoen
  Artikelnummer: 202401400
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €145,41
  i h

  Dispenser Handschoen RVS 3-doos

  Bied je disposable handschoenen aan in deze professionele ComFort-dispenser.

  Ideaal voor wegwerphandschoenen
  Eenmalig te gebruiken huishoudhandschoenen, onderzoekshandschoenen of werkhandschoenen van latex, vinyl of nitril bied je netjes en efficiënt aan in deze rvs-dispenser. In de stevige houder passen maar liefst drie doosjes handschoenen van ComFort. Zo hangen ze voor iedereen in het zicht, zijn ze gemakkelijk per stuk te pakken en behoort misgrijpen tot het verleden.

  Professioneel en hygiënisch
  Met deze handschoenendispenser voorkom je rondslingerende doosjes. De eenvoudige houder zorgt voor een professionele uitstraling van je organisatie en draagt op een efficiënte manier bij aan een hygiënische werkomgeving.

  Ruimte voor drie doosjes
  Je kiest zelf welke doosjes je in de houder schuift. Zo kun je per dispenser drie verschillende maten van één type handschoen aanbieden, of zorgen voor ruim voldoende voorraad door drie dezelfde handschoenendoosjes in de dispenser te plaatsen. Omdat de voorzijdes van de doosjes duidelijk zichtbaar zijn, ziet iedereen in één oogopslag welke handschoenen ze uit de dispenser pakken.

  Gemakkelijk bevestigen
  De representatieve handschoenendispenser is gemaakt van stevig rvs dat je snel en hygiënisch kunt reinigen. De houder wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor eenvoudige montage aan een muur of wand. Alle disposable ComFort-handschoenen die in een dispenserdoosje worden geleverd, passen in deze rvs-dispenser.

   

  Product labels