Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Oogbescherming        Mondmaskers        Hoofdbescherming        Mouwovertrekken       Schorten        Overals en jassen        Gehoorbescherming        Dispensers            Corona overzicht

   

  Dispenser Bezoekersjas RVS

  Artikelnummer: 202401500
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €368,79
  i h

  .

  Persoonlijk advies 

  Groot assortiment met 5.000 producten

  Snelle levering

   Bestel met een zakelijk account 

  Geopend tot 17.00 uur 

  .

  Dispenser Bezoekersjas RVS

  Bied je disposable bezoekersjassen en je Secure & Clean-hoezen voor normwagens aan in deze professionele ComFort-dispenser.

  Gemakkelijk te pakken
  Eenmalig te gebruiken bezoekersjassen, jasschorten en overalls en Secure & Clean-hoezen voor het beschermen van de inhoud van normwagens presenteer je netjes en efficiënt in deze rvs-dispenser. Hang de stevige houder voor iedereen in het zicht. Zo zijn de jassen en hoezen gemakkelijk per stuk te pakken en behoort misgrijpen tot het verleden.

  Professioneel en hygiënisch
  Met deze bezoekersjassendispenser en hoezendispenser voorkom je rondslingerende dozen. De mooi vormgegeven houder zorgt voor een professionele uitstraling van je organisatie en draagt op een efficiënte manier bij aan een hygiënische werkomgeving.

  Snel bij te vullen
  Dankzij het venster zie je direct of er nog voldoende voorraad in de houder zit. Bijvullen doe je snel een gemakkelijk via de klep aan de bovenzijde. Aan de voorkant heeft de dispenser een handig uitgifteluik, wat voorkomt dat er jassen, schorten of hoezen op de grond vallen.

  Eenvoudig bevestigen
  De representatieve bezoekersjassendispenser en Secure & Clean-hoezendispenser is gemaakt van stevig rvs dat je snel en hygiënisch kunt reinigen. De houder wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor eenvoudige montage aan een vlakke muur of wand.

  Voedselveilig werken
  Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.

  Product labels