Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Waterzuigers        Waterzuigmonden        Slangen & Buizen        Schrob/ Zuigmachines        Schrob/ Zuigpadhouders        Schrob/ Zuigmonden        Eenschijfsmachines        Pads       

   

  Diversey Taski Eenschijfsmachine Ergodisc HD

  Fabrikant: Diversey
  • Omwentelingen p/m: 150/min
  • Borstel/paddiameter: 430 millimeter
  • Kabellengte: 15 meter
  Artikelnummer: 7518199
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €1753,42
  i h

  Diversey Taski Ergodisc HD

  Heavy duty low-speed eenschijfsmachine. De rigide constructie van de machine met een motor met een groot momentum maken hem zeer robuust en duurzaam.

  Optioneel:

  • Vloeistoftank
  • Schrobborstel nylon standaard

  De ergodisc HD biedt u: 

  • Effectiviteit
  • Robuustheid
  • Ergonomie
  • Simpel gebruik


  Effectiviteit

  Een stijf metalen chassis, een verhoogd gewicht van de machine en een extreem krachtige motor leveren een excellente mechanische schrobactie. Ideaal voor zware applicaties, zoals het strippen van vloeren, het kristalliseren van marmer of bewerken van hout, de TASKI ergodisc HD levert de beste effectiviteit onder zijn soortgenoten.

  De lage bouw van het borstelhuis en de motor maakt het mogelijk onder obstakels te komen- terwijl de borstelsnelheid van 150 toeren een egale vloer aflevert en het spatten van schoonmaakoplossing vermindert.

  Robuustheid

  De rigide contstructie van de machine met een motor met een groot momentum maken hem zeer robuust en duurzaam. Het planetaire tandwielstelsel heeft bijzonder weinig onderhoud nodig en voorkomt mogelijk problemen met het slijten van en slippen van aandrijvingsriemen. 

  Ergonomie

  Terwijl deze machine een nieuwe standaard voor e ectiviteit zet, verbetert deze machine ook de werkomstandigheden van de gebruiker middels een aantal eigenschappen. Het anatomisch gevormde en in hoogte afstelbare handvat biedt een unieke handbescherming. De combinatie met een laag trillingsniveau en lage geluidsemissie maken het mogelijk lang met de machine te werken zonder vermoeid te raken.

  Simpel gebruik

  Het transporteren en opbergen van de machine is erg makkelijk dankzij de grote zachte wielen, het inklapbare handvat en de mogelijkheid het extra gewicht af te nemen. Het bevestigen van accessoires behoeft geen gereedschap. Dit vermindert de noodzaak tot gebruikerstraining tot een minimum.

   

  Product labels