Zoek

   Persoonlijk advies   024-3727292        Groot assortiment          Op voorraad is vandaag verstuurd   

Tork Washroom dispensers, GRATIS!

Tork Washroom dispensers, GRATIS!

De juiste indruk maken terwijl u goed voor uw klanten en medewerkers zorgt, is eenvoudig met de Tork washroom dispensers.

Profiteer nu van een kosteloze washroom inrichting.

Een nette en verzorgde washroom is ontzettend belangrijk voor je medewerkers en gasten. Innovatieve dispenser systemen die kostenbesparend werken hebben vaak een hoge aanschafprijs.
Tot 31 mei kun je gebruik maken van de Tork Washroom actie. In deze periode kun je de belangrijkste Tork dispensers gratis bestellen zoals bijvoorbeeld de Tork H1 handdoek dispenser, Tork H5 Peakserve dispenser, Tork H6 Toiletpapier dispenser, en nog veel meer.

Onderstaand alle dispensers, zowel wit als zwart leverbaar:

 
 Advies prijsTot 31 mei
Tork H1 handdoek Rol Matic Dispenser Zwart € 66,87 Gratis
Tork H1 handdoek Rol Matic Sensor Dispenser Zwart € 101,10 Gratis
Tork H2 handdoek Multifold Dispenser Zwart € 62,62 Gratis
Tork H2 handdoek Multifold Mini Dispenser Zwart € 48,19 Gratis
Tork H5 handdoek Peakserve Dispenser Zwart € 179,77 Gratis
Tork T6 Toiletpapier Doprol Dispenser Zwart € 52,36 Gratis
Tork T7 Toiletpapier Coreless Dispenser Zwart  € 52,36 Gratis
Tork T8 Toiletpapier Smart One Dispenser Zwart € 52,36 Gratis
Tork T9 Toiletpapier Smart One Mini Dispenser Zwart € 88,11 Gratis
Tork S1 Liquid Soap Dispenser Zwart € 42,66 Gratis
Tork S2 Liquid Soap Mini Dispenser Zwart € 21,30 Gratis
Tork S4 Foam Soap Dispenser Zwart € 21,67 Gratis
Tork S4 Foam Soap Sensor Dispenser Zwart € 51,67 Gratis

Sanitaire ruimte

De juiste indruk maken terwijl je goed voor je klanten en medewerkers zorgt, is eenvoudig met het kwaliteitsassortiment voor sanitaire ruimtes van Tork. Alle aanbevelingen worden zo ingedeeld dat je bedrijfswensen voorop staan. Deze geteste combinaties maken de keuze gemakkelijk. We hebben onze aanbevelingen als volgt onderverdeeld:


Hygiëne+ sanitaire ruimte
Het risico op kruisbesmetting verminderen is van cruciaal belang in jouw werkomgeving. De milde zepen, huidlotions, handdesinfectieproducten en zachte handdoeken beschermen de handen van mensen die ze vaak moeten wassen, terwijl zij anderen beschermen tegen ziektekiemen. Het uitgebreide assortiment voor handhygiëne omvat ook aantrekkelijke automatische, handsfree dispensers. Deze helpen de verspreiding van ziektekiemen verder te verminderen en stimuleren bovendien naleving van de voorschriften.

 


Comfort sanitaire ruimte
Als je een meer ontspannen en aangename omgeving wilt creëren voor de bezoekers van de sanitaire ruimte en niet alleen aan hun basiswensen wilt voldoen, biedt de Tork Comfort sanitaire ruimte alles wat je nodig hebt. Van onze zachte, comfortabele handdoeken tot onze vochtinbrengende lotion: bezoekers met de meest uiteenlopende wensen zullen de extra zorg en aandacht die je bied, op prijs stellen.