Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Vileda SpillEx absorbeert al uw problemen op uw vloer

   Afspeeltijd ca. 1.25min 

  Ongewenste vloeistoffen op harde vloeren kunnen voor heel wat problemen zorgen. Denk hierbij aan bloed, urine en overige lichaamsvloeistoffen, in operatie- en patiëntenkamers. Deze kunnen de hele ruimte besmetten.

  In fastfood restaurants en supermarkten kunnen gemorste frisdrank of gevallen flessen voor gevaarlijke situaties zorgen, met verstrekkende gevolgen.

  Met SpillEx heeft u de meest veilige oplossing om heel gemakkelijk vloeistof te absorberen voordat u gaat schoonmaken.

  Super absorberend en dus heel veilig!

  Met SpillEx heeft u de meest veilige oplossing om heel gemakkelijk vloeistof te absorberen voordat u gaat schoonmaken. SpillEx is een absorptiemat welke in een mum van tijd tot wel 1200ml vloeistof absorbeert.

  Eenmaal opgenomen wordt de vloeistof omgezet in een gel waardoor SpillEx niet kan lekken en aan de buitenkant droog blijft.
  Géén lekkende vloeistoffen, géén handcontact en dus veel minder risico op verspreiding van bacteriën en vergroten van de vlek!  

  Snel en éénvoudig

  • Leg Spillex op de vloeistof, met de onbedrukte zijde naar beneden.
  • Wacht tot de vloeistof helemaal is opgenomen. Is de vlek groter dan SpillEx zelf? Verplaats SpillEx dan door deze eenvoudig verder te slepen. Advies: Verdun (gestold) bloed met een beetje koud water,
   alvorens SpillEx erop te leggen.
  • Pak SpillEx op aan de bovenkant en gooi deze weg. Draag om veiligheidsredenen altijd handschoenen. 

   

   

   
  Marketing & Communicatie