Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  S4 Tork Desinfectie

  S4 Tork Desinfectie

  Nieuwe zuivere schuimhandzeep en geur neutraliserende vloeibare handzeep

  Wij introduceren met plezier de nieuwe zuivere schuimhandzeep en geur neutraliserende vloeibare handzeep vullingen van Tork! Het Tork S4 Systeem. De “Zuivere” is uitermate geschikt voor iedereen met duurzame ambities en de “geurneutraliserende” is speciaal gemaakt voor alle chef-koks die weer vol aan de bak gaan! Naast zeep hebben we natuurlijk ook S4 desinfectie vullingen. Tijdelijk bij afname van 1 doos één dispenser gratis (vraag naar de voorwaarden). 

  Goede hygiëne is de verantwoordelijkheid van iedereen

  We staan middenin een nieuwe hygiënenorm waar, door de impact van COVID-19, hygiëne niet langer meer genegeerd kan worden. Integendeel, het is bewezen dat goede hygiënenormen cruciaal zijn voor het welzijn van mensen, bedrijven en de maatschappij. Aan het einde van deze crisis zullen we niet terugkeren naar hoe het was; we zullen stappen zetten naar een nieuw normaal, waar het onderhouden van veilige hygiënegebruiken niet langer meer een bijzaak is maar een cruciaal onderdeel wordt voor een bedrijf - ongeacht de sector. Dit betekent dat de hygiënevereisten voor uw faciliteit, uitrusting en onderhoud - van de hoofdingang tot de sanitaire ruimtes – hoger zijn dan ooit tevoren. Maar het betekent ook dat we moeten samenwerken - medewerkers, patiënten, studenten en gasten – omdat een hygiënische en nette werkplek de verantwoordelijkheid van iedereen is geworden.

  Maak kennis met de nieuwe Tork geurneutraliserende vloeibare handzeep

  Deze geurneutraliserende vloeibare handzeep verwijdert vet van de handen wat ideaal is voor gebruik in een professionele keuken, verwijdert algemeen voorkomende voedselgeuren zoals vette vis en knoflook van de handen, mild voor de handen, geschikt voor veelvuldig gebruik en is verkrijgbaar in S4-huidverzorgingsdispenser voor handmatige dispensers of dispensers met een sensor. Deze handzeep is speciaal ontworpen voor professionele chef-koks en keukenpersoneel om voor hun handen te zorgen, zodat ze zich kunnen focussen op veilig voedsel bereiden en serveren.

  Voordelen:
  • Tork Geurneutraliserende Vloeibare handzeep helpt de overdracht van voedselresten via de handen te voorkomen en helpt ook om voedselgeuren zoals vis en knoflook te verwijderen
  • Handen wassen met water en zeep is de effectiefste manier voor handhygiëne en moet worden gevolgd door drogen met een schone papieren handdoek
  • Door geuren en etensresten van uw handen te verwijderen, kunt u doorgaan met uw volgende taak
  • Eenvoudige toegang tot de juiste producten en tools, dankzij efficiënt geplaatste hygiënedispensers, draagt bij aan een efficiënte werkstroom en een hygiënischer werkplek
  • Gezonde handen dragen bij aan het welzijn van het personeel, wat essentieel is voor een harmonieuze keukenomgeving


  Tork S4 Alcohol Gel Handdesinfectie

  Tork Alcohol Gel voor Handdesinfectie met 80% (w/w) gedenatureerde alcohol doodt effectief micro-organismen om de verspreiding van infecties tegen te gaan. Effectief tegen verschillende organismen, waaronder alle omhulde virussen plus Noro- en Rotavirus. Ideaal geschikt voor dagelijkse handhygiëne – ook in de zorg. De niet-plakkerige formule met hydraterende ingrediënten is bewezen zacht en veilig voor de huid.

  Voordelen:
  • Geschikt voor gebruik met de de Tork Mini Vloeibare Zeep Dispenser (S2)
  • Effectief tegen een grote verscheidenheid aan probleemorganismen - voldoet aan EN 1500, EN 12791 en EN 14476** alle omhulde virussen, Rotavirus en Norovirus Hydrateert de huid zonder plakkerige resten.
  • Bewezen als mild en zacht voor de huid (onafhankelijke test op in-vitro huid)
  • Het onderhoud verloopt moeiteloos en het gebruiksvriendelijke vulsysteem is in minder dan 10 seconden na te vullen
  • Stabiel genoeg voor zowel handmatige als automatische uitgave


  Tork Mild Schuimzeep

  Verzorging voor normale en droge huid. Tork Milde Schuimzeep heeft een frisse geur en bevat vochtinbrengende, verzorgende ingrediënten. Ze zorgt voor een rijk en crèmeachtig schuim voor zachte handreiniging. Geschikt voor de Tork Schuimzeep Dispensers, die bewezen eenvoudig zijn in het gebruik en elke gebruiker een goede handhygiëne bieden.

  Voordelen:
  • Vermindert het verbruik tot 50% zonder dat de handreinigingsprestaties erop achteruitgaan
  • Het onderhoud verloopt moeiteloos en het gebruiksvriendelijke vulsysteem is in minder dan 10 seconden na te vullen
  • Hygiënisch: Dankzij de afgesloten vulling met doseerpomp voor eenmalig gebruik wordt het risico op kruisbesmetting verminderd
  • De fles is recyclebaar en trekt vacuüm naarmate de inhoud wordt gebruikt, waardoor afval wordt verminderd
  • Mild parfum en met hydraterende en relipiderende ingrediënten die zorg dragen voor de huid.

  Contact formulier

  Wil je meer weten over Tork desinfectiereinigers + bij behorende dispensers? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  * verplichte velden

  Geschreven door:
  Linda van Vugt
  Bekijk hier alle blog's van Linda