Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Nitocoat instructievideo

  In deze instructievideo laten wij u zien hoe Nitocoat kleinschalig ingezet kan worden. Wij zullen een haspel voorzien van een deze conserverende coating zodat deze niet zal oxideren door de chloordampen van een zwembad. De coating is ultra dun, kleurherstellend, transparant en easy to use. Tijdens deze toepassing is de slang reeds gedemonteerd van de haspel.

  Stap 1, Ontvetten

  Gebruik de Isopropanol i.c.m. de rode microvezeldoek om de haspel te ontvetten. Isopropanol is “vluchtig” waardoor een droogtijd van enkele minuten voldoende is om door te gaan naar stap 2.

  Stap 2,Nitocoat aanbrengen

  Wikkel de melamine spons in een blauwe microvezeldoek en breng voorzichtig een kleine hoeveelheid Nitocoat aan op de doek. Hierdoor wordt de Nitocoat zo effectief mogelijk aangebracht. Raak het behandelde oppervlakte niet aan en laat het geheel ca. 1uur drogen.

  Eindresultaat

  De slang is weer terug op de haspel gemonteerd en deze is klaar voor gebruik. Door middel van de Nitocoat coating zal deze haspel niet gaan oxyderen en kan de levensduur aanzienlijk verlengd worden.