Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Een nieuw jaar, een nieuwe hoofdsponsor

  Een nieuw jaar, een nieuwe hoofdsponsor

  Samen met José Peters van Business Netwerk Betuwe proosten we als nieuwe hoofdsponsor op een bruisende start van 2021 en wensen we iedereen een mooi, succesvol maar vooral een gezond en gelukkig nieuwjaar toe! Het verheugt ons enorm om toe te treden als nieuwe hoofdsponsor van Business Netwerk Betuwe. Hiermee wordt, na een periode van betrokken en loyaal premium sponsorschap, een volgende stap gezet in de mooie samenwerking.

  Over Business Netwerk Betuwe

  Business Netwerk Betuwe is hét business netwerk waar succesvolle ondernemers elkaar treffen in een open en ongedwongen setting. Iedere 3e donderdag van de maand van 09.00 – 11.00 uur is er een bijeenkomst, waarbij er naast het netwerken ook tijd is voor een inspirerende en interessante gastpresentatie. Voor ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen en vér daarbuiten, is er volop gelegenheid om bij te praten over alles wat je als ondernemer en/of ondernemende werknemer bezig houdt. Ontmoet branchegenoten en sales leads, organisator José Peters en hoofdsponsor Avodesch heten u van harte welkom!

  Netwerker pur-sang José Peters was jarenlang werkzaam als directie secretaresse bij Price Waterhouse Coopers en van augustus 2011 tot april 2016 als regioconsulente voor Nijmegen e.o. bij Mens & Relatie, een relatiebemiddelingsbureau met een zeer persoonlijke aanpak. Haar interesse voor het verhaal achter de mens hielp haar bij het vinden van nieuw relatiegeluk voor haar cliënten. Daarnaast is José vanaf 2012 zeer actief met acquirerend netwerken in de regio en heeft ze zichzelf derhalve ontwikkeld tot een netwerker pur-sang. Dat sluit goed aan bij de essentie van Mens & Relatie, namelijk mensen met elkaar verbinden. Daar is de basis gelegd voor Business Netwerk Betuwe (BNB), een businessclub voor de succesvolle ondernemer die ze in augustus 2014 heeft opgericht.

  BNB richt zich op de zakelijke markt en elke derde donderdag van de maand organiseert José met veel plezier en passie inspirerende netwerkbijeenkomsten, met de doelstelling om mensen zakelijk met elkaar te verbinden.

  Door de hele specifieke persoonlijke aanpak en de steeds weer groeiende lijst van ondernemers, die deel uit maken van dit succesvolle initiatief, is er inmiddels een krachtig netwerk neergezet. De grote diversiteit van zakelijke activiteiten welke zijn vertegenwoordigd, maakt het tot een inspirerend zakelijk netwerk wat ook buiten de regio Arnhem-Nijmegen inmiddels op grote waardering kan rekenen.

  Bron: www.businessnetwerkbetuwe.nl  Mark in den Bosch
  Bekijk hier alle blog's van Mark