Zoek

   Persoonlijk advies   024-3727292        Groot assortiment          Op voorraad is vandaag verstuurd   

Duni Painted Tulips

Duni Painted Tulips

Het oog wil ook wat, en dat geldt zeker in de wereld van eten en drinken. Met het design van Painted Tulips beleef je direct het voorjaar in een verfijnde en stijlvolle presentatie. Creëer een sfeer die de verwachtingen van je gasten overtreft.

 

NIEUWE DESSINS VOOR LENTE EN ZOMER 

 


Stijlvolle presentatie Painted Tulips

Het oog wil ook wat, en dat geldt zeker in de wereld van eten en drinken. Met het design van Painted Tulips beleef je direct het voorjaar in een verfijnde en stijlvolle presentatie. Creëer een sfeer die de verwachtingen van je gasten overtreft. Of je nu kiest voor subtiele kleuren of gedurfde patronen, de tafelaankleding van Duni voegt een vleugje elegantie toe aan elke tafel.

Met Duni kun je rekenen op consistente kwaliteit in elk product dat je gebruikt, van de eerste tot de laatste tafel. Dit helpt om een professionele uitstraling te behouden en het vertrouwen van je gasten te winnen. De producten worden vervaardigd met respect voor het milieu, met aandacht voor recycling en hernieuwbare materialen. Voor restauranthouders die waarde hechten aan duurzaamheid, biedt Duni een assortiment dat zowel stijlvol als milieuvriendelijk is.

Ontdek de magie van Duni tafelaankleding en geef je gasten een ervaring om nooit te vergeten. Eet smakelijk!
Harmonieuze kleuren

Creeër met deharmonieuze kleuren een uitnodigende sfeer, de bijpassende kleuren zijn daarbij essentieel. Of je nu gaat voor een elegante monochrome look met subtiele tinten zoals lichtblauw en crème, of juist wilt spelen met levendige contrasten zoals helder wit, groen en rood. Duni biedt een scala aan kleuropties die perfect passen bij de stijl en ambiance van jouw restaurant. Met de juiste kleurencombinaties voeg je een vleugje verfijning toe aan elke tafelsetting, waardoor gasten zich direct welkom en verzorgd voelen.