Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  2.500 webshop orders, wij zijn er enorm trots op!

   Leestijd ca. 2min

  2.500ste webshop order staat genoteerd! Onze vernieuwde website is inmiddels alweer ruim 1,5 jaar in de lucht. Na de lancering is de teller op 0 gezet waardoor we makkelijk bij kunnen houden hoeveel orders onze website gegenereerd heeft. De 2.500ste webshop order sinds april 2015 is vorige week genoteerd.

  Super spannend!. Ook wij weten van tevoren niet wie de order gaat bestellen, en het is altijd leuk om de verassing te zien bij de gelukkige winnaar. Het systeem genereerd bij elke webshop bestelling automatisch een ordernummer. Wij hebben hier geen invloed op, en dat maakt het extra spannend om te zien wie de gelukkige is. Ook al zijn wij een professionele groothandel waar je Alles Voor De SCHoonmaak kan vinden, worden wij ook vaak gevonden door particulieren. Dat is natuurlijk niet vreemd, en zeker ook niet erg. Als particulier wil je vaak ook met kwalitatief hoogwaardige schoonmaak materialen werken.

  De 2500ste bestelling is geplaatst door Janneke van Lier, haar bestelling werd afgerond en wij ontvingen de melding van een nieuwe bestelling. Janneke is de beheerder van het clubhuis bij tennisvereniging de Linden gevestigd in Beuningen. Janneke is als gelukkig winnares met een heerlijke slagroomtaart verrast. Na een hartelijk welkom op de tennisclub en een lekkere kop koffie schieten we een leuke foto en gaan we weer snel aan de slag.

  Over TC de Linden

  TC De Linden is de plaatselijke tennisvereniging in Beuningen (Gld), gevestigd aan de Lindenstraat. TC De Linden heeft ongeveer 600 leden en biedt zowel recreanten als wedstrijdspelers de gelegenheid hun sport te beoefenen op 10 tennisbanen en één minibaan, alle van kunstgras, waarvan 9 banen met verlichting.

  De aangename sfeer op de club wordt mede bepaald door de mogelijkheden welke het gezellige clubhuis de leden biedt. Het clubhuis is voldoende ruim, modern en gezellig ingericht en voorzien van een bar en keuken zodat voor en na de tennispartijen van een lekkere consumptie kan worden genoten.

  Bron: www.tcdelinden.nl

   

   
   
  Marketing & Communicatie