Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  1000ste Webshop bestelling

  Dit jaar bestaat Avodesch 16 jaar en op 1 april 2015 hebben wij onze website vernieuwd. Na de lancering is de teller weer op 0 gezet en inmiddels kunnen we gerust zeggen dat de vernieuwde website in de smaak valt. De 1.000ste webshop order sinds 1 april is afgelopen vrijdag genoteerd.

  In augustus tikte we de 500 al aan, ook toen hebben we met veel plezier onze klant in het zonnetje gezet. "Misschien redden we de 1.000 dit jaar nog wel" werd er toen vol enthousiasme geroepen. En inderdaad, ruim binnen het verstrijken van het jaar 2016 zijn we dolgelukkig met dit succes.

  Omdat ook wij van te voren niet weten wie de order gaat bestellen is het altijd een verrassing om te zien wie in onze ogen de gelukkige is. Het systeem genereert automatisch de order nummer, en dat is natuurlijk ook wel zo eerlijk. Wij zijn weliswaar een professionele groothandel waar je Alles VOor DE SCHoonmaak kan vinden, toch worden wij ook vaak gevonden door particulieren. Dat is natuurlijk niet vreemd, en zeker ook niet erg. Als particulier wil je vaak ook met kwalitatief hoogwaardige schoonmaak materialen werken.

   

  Om exact 15.49 uur op vrijdag 11 december heeft Gerdy Wijshake haar bestelling afgerond en ontvangen wij de melding van een nieuwe bestelling. Gerdy is werkzaam bij The Real Gym in Kampen. Deze prachtige sportschool is al enkele jaren klant en heeft inmiddels 4 vestigingen; Leusden, Apeldoorn, Bilthoven en zoals gezegd Kampen.

  Als we met in de ene hand een bos bloemen en in de andere hand een vruchtentaart Gerdy treffen op de sportschool in Kampen is ze blij verrast. Na het uitladen van de bestelde artikelen maken we nog even een praatje, schieten een leuke foto en gaan we snel weer aan de slag.

   

  Op naar de volgende 1.000!

   

   

   

   

   

   

   

   

  Over The Real Gym

  Bron: www.therealgym.com/the-real-gym/over-the-real-gym.nl 

  The Real Gym is een unieke formule op de Nederlandse fitness markt

  Wij stellen ons tot doel om jou een top fitness en Les Mills groepsles-ervaring te bieden vanaf slechts € 15,95 per maand. Deze scherpe prijs kunnen wij bieden, omdat wij ons focussen op de echt belangrijke zaken binnen een sportschool. Faciliteiten die vaak beperkt gebruikt worden, maar waar men bij andere sportscholen wel volledig voor betaalt (sauna, bar, kinderopvang, enz.), maken geen deel uit van the real gym. Wij bieden wel topkwaliteit apparatuur, uitstekende groepslesinstructeurs, goed ingerichte kleedruimtes met douches en een uitstekende aircosysteem.

  Wat jouw trainingsdoelstellingen ook zijn, wij helpen je deze doelstellingen te bereiken!

  Samengevat staat The Real Gym voor:

  • topkwaliteit fitness en groepslessen voor een zeer aantrekkelijke prijs;
  • betrokken en goed opgeleide medewerkers die alles in het werk stellen om je met plezier te laten sporten;
  • reële contractvoorwaarden, geen stilzwijgende verlenging naar weer een vaste contractsperiode.