Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Pro Formula Sun Onthardingszout 2 kg

  Fabrikant: Diversey
  • Inhoud: 2 kilo
  • Ph waarde: 7
  Artikelnummer: 100848994
  Beschikbaarheid: Direct leverbaar
  €1,20
  i h

  Pro Formula Sun Onthardingszout 

  Vaatwaszout voor het ontharden van het water in uw huishoudelijke vaatwasmachine. Het beschermt uw vaatwasmachine voor kalkaanslag en zorgt voor het goede spoelwater bij elk wasprogramma.

  Sun Professional Onthardingszout verwijdert op uiterst efficiënte wijze de schadelijke effecten van hard water op uw vaatwerk en verzekert de goede werking van de ingebouwde waterontharder. Wordt rechtstreeks gedoseerd in de ingebouwde waterontharder van de vaatwasmachines met een lange wascyclus.

  Belangrijkste eigenschappen

  Sun Professional Onthardingszout beschermt uw vaatwerk en vaatwasser op efficiënte wijze tegen kalkaanslag. Sun Professional Onthardingszout is goedgekeurd door het Unilever Safety and Environmental Assurance Centre (SEAC) als veilig voor gebruik indien toegepast overeenkomstig de gebruiksaanwijzing..

  Voordelen 

  • Zeer hoge zuiverheidsgraad (geen achterblijvende resten, waardoor de waterontharder van uw vaatwasser overvol zou kunnen raken)
  • Verzekert een optimale waterkwaliteit bij elke wascyclus
  • Resultaat is een schitterende en streeploze vaat!

  Pro Formula

  Een perfect schone omgeving is essentieel voor een succesvolle klantervaring. Pro Formula van Diversey biedt een volledig assortiment aan professionele reinigingsmiddelen, gelinkt aan vertrouwde merken. Ze bieden professionals zoals u keer op keer uitstekende resultaten!

  Gebruiksaanwijzing

  Het zoutreservoir van uw vaatwasser vullen. Controleer regelmatig het zoutpeil van uw vaatwasser, zodat u kan bijvullen, indien nodig. Voor het correct instellen van de geïntegreerde waterontharder, wordt aanbevolen de gebruiksinstructies van uw vaatwasser zorgvuldig op te volgen.

  Product labels