Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Numatic Rugstofzuiger RSB150-NX Snoerloos Kit AA30E

  Fabrikant: Numatic
  • Kabellengte: N.v.t.
  • Inhoud: 5 liter
  Artikelnummer: 912701
  Doos inhoud: 1 stuk
  GTIN barcode: 5028965814604

  Bij aankoop van een TTB1840 NX en RSB150 NX

  of een NBV190-NX ontvangt u

  gratis 1 extra batterij.

  Beschikbaarheid: Direct leverbaar
  €1063,20
  i h

  Numatic Rugstofzuiger RSB150-NX Snoerloos Kit AA30E

  De krachtigste en meest comfortabele rugstofzuiger op de markt.

  Uitgerust met de nieuwe NX300 36V batterijtechnologie en 350W digitale borstelloze motor, is de Numatic rugstofzuiger RSB150NX ontworpen om de krachtigste snoerloze reiniging tot nu toe te leveren. De RSB 150 NX levert tot 80 minuten snoerloze vrijheid, maximaal gebruikerscomfort en biedt een optimale reinigingsproductiviteit met krachtige en professionele reinigingsresultaten.

  De rugstofzuiger is voorzien van twee standen die eenvoudig te bedienen zijn via een bedieningsknop. Werktijd met volledig opgeladen batterij; stand Hi 50 min, stand low 80 min.

  De RSB150 NX staat voor optimaal gebruikerscomfort. De rugstofzuiger is ergonomisch ontworpen en gemakkelijk aan te passen aan het lichaam door middel van een houdingcorrigerende harnas. Daarnaast heeft deze Numatic rug -stofzuiger  handige opbergruimte voor gereedschap, zoals een kleine stofborstels en spleetzuiger.

  Uitgerust met eenvoudige, geïntegreerde handbediening voor optimaal gebruikerscomfort, dus minder strekken, bukken, draaien en altijd volledige controle. Het ademende mesh-paneel op de rug laat lucht stromen en houdt de gebruiker koel en comfortabel.

  Deze rugstofzuiger is marktleider door de 80 minuten consistente en krachtige reinigingsprestaties. Moeilijk te bereiken plaatsen wordt gemakkelijk schoon te maken. Een absolute aanrader bij het schoonmaken in besloten ruimtes, zoals bioscopen, theaters, bussen, treinen, kerken en vliegtuigen. Het slanke, compacte ontwerp biedt de gebruiker bewegingsvrijheid in de kleinste ruimtes.

  Oplaadtijd 80% in 60 minuten, 100% in minder dan 120 minuten. Die Numatic NX300, 36 volt lithium batterij is bovendien te gebruiken in alle snoerloze machines van Numatic. De accu kan overgezet worden in een snoerloze stofzuiger of schrob-zuigmachine.

  Let op!

  Deze machine is inclusief een Numatic NX300 Batterij Lithium-ion en een Numatic NX300 Batterijlader. Extra batterijen zijn los bij te bestellen.

  Product labels