Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
          Kartonnen bekers     Plastic Bekers     Dekseltjes     Koffiebenodigdheden     PVC Folie     Aluminium Folie     Bakpapier     Servetten     Placemats     Tafellopers

   

  I'm Sugar 4,0 gram 500 stuks

  Fabrikant: I'M Concept
  • Inhoud: 4 gram
  • Verpakking: 500 stuks
  Artikelnummer: 999910
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €9,37
  i h

  I'm Suger

  Presenteer je koffie met deze aantrekkelijke suikersticks uit ons I’M a HOT-concept. De verpakking van de I'M a SUGAR stick is ontwikkeld in de stijl en kleuren van de I'M a HOT-cups en past perfect bij de uitstraling van deze bekers en andere producten.

  Melk en suiker
  Je onderscheidt de suikersticks heel gemakkelijk van de creamersticks dankzij de kleuren van de uiteinden. Bij de sugarsticks zijn deze licht- en bij de creamersticks donkerbruingekleurd. Ook als je de sticks rechtopstaand presenteert, zie je dus meteen of je met melk of met suiker te maken hebt.

  Simpel en duidelijk
  In de lijn van het I’M a HOT-concept staat bovendien duidelijk op de stick geprint wat erin zit. Geen getuur naar kleine lettertjes, maar simpel en duidelijk en in één oogopslag voor iedereen leesbaar: I’M a SUGAR stick.

  Totaalconcept
  Geef de suikersticks bij je I’M a HOT cup-koffiebekers en trakteer je gasten op een mooie, eenduidige presentatie in de koffiehoek. De sticks worden geleverd in een handige dispenserdoos.

   

  Product labels