Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
          Kartonnen bekers     Plastic Bekers     Dekseltjes     Koffiebenodigdheden     PVC Folie     Aluminium Folie     Bakpapier     Servetten     Placemats     Tafellopers

   

  I'm Creamer 2,5 gram 500 stuks

  Fabrikant: I'M Concept
  • Inhoud: 2,5 gram
  • Verpakking: 500 stuks
  Artikelnummer: 999909
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €11,64
  i h

  I'm Creamer

  Presenteer je koffie met deze aantrekkelijke creamersticks uit ons I’M a HOT-concept. De verpakking van de I'M a CREAMER stick is ontwikkeld in de stijl en kleuren van de I'M a HOT-cups en past perfect bij de uitstraling van deze bekers en andere producten.

  Melk en suiker
  Je onderscheidt de creamersticks heel gemakkelijk van de suikersticks dankzij de bruine accentkleur aan de uiteinden. Bij de suikersticks zijn deze licht- en bij de creamersticks donkergekleurd. Ook als je de sticks rechtopstaand presenteert, zie je dus meteen of je met melk of met suiker te maken hebt.

  Simpel en duidelijk
  In de lijn van het I’M a HOT-concept staat bovendien duidelijk op de stick geprint wat erin zit. Geen getuur naar kleine lettertjes, maar simpel en duidelijk en in één oogopslag voor iedereen leesbaar: I’M a CREAMER stick.

  Totaalconcept
  Geef de creamersticks bij je I’M a HOT cup-koffiebekers en trakteer je gasten op een mooie, eenduidige presentatie in de koffiehoek. De sticks worden geleverd in een handige dispenserdoos.

  Product labels