Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Dagelijkse Vloerreinigers        Tapijtreiniging        Industriële Vloerreinigers        Strippers        Wassen en Polymeren        Ecodos Easy

   

  Green Care Professional Longlife Polish 5 ltr

  • Inhoud: 5 liter
  • Ph waarde: 7,5
  • Keurmerk: Nordic Swan
  Artikelnummer: 2514
  PRIJS AANBIEDINGEN - Hoe meer u koopt, hoe meer u bespaart -
  Aantal
  1+
  2+
  4+
  8+
  16+
  Prijs
  €41,06
  €40,06
  €38,05
  €36,05
  €32,05
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €41,06
  i h

   

     Je koopt dit product per can van 5 liter.

    Een volle doos bevat 2 flessen. 

     Een pallet bevat 64 dozen

  Green Care Professional Longlife Polish 5 ltr

  LONGLIFE Polish is een universele vloeremulsie met uitzonderlijke milieueigenschappen. Het draagt zorg voor de gezondheid van mensen en de veiligheid van het schoonmaakpersoneel.

  • Naast het verbeteren van de veiligheid op het werk, versterkt deze easy-to-use universele floor polish elke vloer ongeacht zijn originele staat. Makkelijk aan te brengen, geeft het product een betrouwbaar coatingresultaat met slechts 2 lagen dispersie.
  • Zijn laag verpulveringrisico, goede polijsteigenschappen en de mogelijkheid om de coating makkelijk te herstellen maken van LONGLIFE polish een betrouwbare en duurzame vloeremulsie. Zijn certificatie volgens DIN 18032-2 bewijst top slipweerstand voor een verhoogde veiligheidoutstanding.
  • Dit product is ideaal in combinatie met LINAX stripper, dat in een handomdraai zelfs meerdere polymeerlagen LONGLIFE polish verwijdert.
  • Door het volledige afzien van gevaarlijke bestanddelen zoals metaal-zouten, TBEP, gefluoreerde vloeimiddelen, silicone-oppervlakte-actieve stoffen en parfum, neemt LONGLIFE polish zijn verantwoordelijkheid op tegenover toekomstige generaties.
  Product labels