Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Tegelasbakken        Wandasbakken        Overige asbakken 

   

  Clean Cube Tegelasbak 300 S

  Fabrikant: Clean Cube
  Deze tegelasbak geleverd inclusief een gratis opener type "handset" t.w.v. € 7,92
  Bij aanschaf van 2 tegelasbakken ontvangt u gratis de opener type "vork" t.w.v. € 22,74
  De gratis producten worden automatisch mee gestuurd met u bestelling.
  Artikelnummer: 201604
  *
  *
  *
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €199,70
  i h

  Clean Cube Tegelasbak 300 S

  Met een Clean Cube asbaktegel houdt u de buitenruimte schoon en aantrekkelijk. Doordat de asbaktegel in de bestrating is verwerkt biedt u een aantrekkelijke oplossing voor klein zwerfafval als sigarettenpeuken en kauwgom.

  Door een Clean Cube asbaktegel te plaatsen kan overlast van zwerfafval en ander klein vuil drastisch verminderen of zelfs helemaal worden voorkomen. Uw buitenruimte blijft schoon waardoor u bespaart op de onderhoudskosten.

  De Clean Cube asbaktegel is van alle peukentegels het eenvoudigst en snelst te legen. Het gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat met één handeling de asbaktegel wordt uitgenomen en meteen wordt geleegd. Het maakt de Clean Cube gebruiksvriendelijk en schoon.

  Clean Cube 300S asbaktegel met ingooischerm

  De Clean Cube 300S is voorzien van een ingooischerm en bijzonder geschikt voor plaatsing bij een ingang, tegen een muur, border of kolom. Door het ingooischerm heeft de asbaktegel of tegelasbak een hoge attentiewaarde.

  De 300S heeft ook het unieke en gepatenteerde leeg- en sluitsysteem. De binnenbak kan in 1 handeling met de vork worden uitgenomen en geleegd. Snel schoon en simpel in 10 seconden. Zeer gebruiksvriendelijk, hygienisch en Arbo goedgekeurd. De Clean Cube 300S is robuust, duurzaam gebouwd en geheel thermisch verzinkt., Het scherm is van 3mm verzinkt staal met een 2 laags poedercoating, zeer robuust en vandalisme bestendig. Standaard voorzien van een 3M Full Color opdruk met kras- en UV bestendig laminaat.

  De binnenbak met ingelast rooster wordt in zijn geheel uitgenomen. Voorzien van een zelf openende klep voor het legen. De binnenbak heeft aan weerszijde een vergrendeling. De klep sluit zichzelf bij terugplaatsen en wanneer de vork verwijderd is zit bak weer vergrendeld. Doordat er een ruimte zit tussen de onderzijde van de binnenbak en de onderzijde van de buitenbak en door gebruik te maken van gleuven loopt het water altijd snel en goed weg door het onderliggende rooster.

  Product labels