Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Tegelasbakken        Wandasbakken        Overige asbakken 

   

  Clean Cube Tegelasbak 300

  Fabrikant: Clean Cube
  Deze tegelasbak geleverd inclusief een gratis opener type "handset" t.w.v. € 7,92
  Bij aanschaf van 2 tegelasbakken ontvangt u gratis de opener type "vork" t.w.v. € 22,74
  De gratis producten worden automatisch mee gestuurd met u bestelling.
  Artikelnummer: 201601
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €143,70
  i h

  .

  Persoonlijk advies 

  Groot assortiment met 5.000 producten

  Snelle levering

   Bestel met een zakelijk account 

  Geopend tot 17.00 uur 

  .

  Clean Cube Tegelasbak 300

  Met een Clean Cube asbaktegel houdt u de buitenruimte schoon en aantrekkelijk. Doordat de asbaktegel in de bestrating is verwerkt biedt u een aantrekkelijke oplossing voor klein zwerfafval als sigarettenpeuken en kauwgom.

  Door een Clean Cube asbaktegel te plaatsen kan overlast van zwerfafval en ander klein vuil drastisch verminderen of zelfs helemaal worden voorkomen. Uw buitenruimte blijft schoon waardoor u bespaart op de onderhoudskosten.

  De Clean Cube asbaktegel is van alle peukentegels het eenvoudigst en snelst te legen. Het gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat met één handeling de asbaktegel wordt uitgenomen en meteen wordt geleegd. Het maakt de Clean Cube gebruiksvriendelijk en schoon.

  Clean Cube 300 asbaktegel

  De Clean Cube 300 asbaktegel, tegelasbak of peukentegel is door het unieke en gepatenteerde leeg- en sluitsysteem het populairste model in ons assortiment asbaktegels. De binnenbak kan in één handeling met de vork worden uitgenomen en geleegd. Dus in 10 seconden simpel schoon. De asbaktegel is gebruiksvriendelijk, hygiënisch en Arbo goedgekeurd.

  De Clean Cube 300 is robuust, duurzaam gebouwd en geheel thermisch verzinkt., De binnenbak met ingelast rooster wordt in zijn geheel uitgenomen. Voorzien van een zelf openende klep voor het legen. De binnenbak heeft aan weerszijde een vergrendeling en kan in elke stand worden teruggeplaatst in de buitenbak. De klep sluit zichzelf en wanneer de vork verwijderd is zit de bak automatisch vergrendeld en weer op slot. Doordat er een ruimte zit tussen de onderzijde van de binnenbak en de onderzijde van de buitenbak en door gebruik te maken van gleuven loopt het water altijd snel en goed weg door het onderliggende rooster.

  Product labels