Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Tegelasbakken        Wandasbakken        Overige asbakken 

   

  Clean Cube Tegelasbak 300 BS

  Fabrikant: Clean Cube
  Instapmodel met RVS binnenbak en robuust 3mm ingooischerm.
  Artikelnummer: 201602
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €146,87
  i h

  Met een Clean Cube asbaktegel houdt u de buitenruimte schoon en aantrekkelijk. Doordat de asbaktegel in de bestrating is verwerkt biedt u een aantrekkelijke oplossing voor klein zwerfafval als sigarettenpeuken en kauwgom.

  Door een Clean Cube asbaktegel te plaatsen kan overlast van zwerfafval en ander klein vuil drastisch verminderen of zelfs helemaal worden voorkomen. Uw buitenruimte blijft schoon waardoor u bespaart op de onderhoudskosten.

  De Clean Cube asbaktegel is van alle peukentegels het eenvoudigst en snelst te legen. Het gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat met één handeling de asbaktegel wordt uitgenomen en meteen wordt geleegd. Het maakt de Clean Cube gebruiksvriendelijk en schoon.

  Clean Cube 300 BS asbaktegel met ingooischerm

  Het model 300 BS is het instapmodel tegelasbak, asbaktegel of peukentegel welke is uitgevoerd met een robuust ingooischerm. De tegel kan volledig worden weggewerkt in de grond en is geschikt voor elk type locatie. Door de beperkte inbouwdiepte is de asbaktegel ook toe te passen op een dakterras of boven een parkeergarage.

  De asbaktegel wordt compleet geleverd met:

  • roostervergrendeling
  • opvallende signing
  • waterafvoer 
  • grondverankering

  De Clean Cube 300 BS is opgebouwd uit een verzinkt stalen buitenbak met rooster en een RVS opvangbak voor de sigaretten. Deze RVS binnenbak is eenvoudig uit te nemen en voorzien van gleuven wat voor een goede waterafvoer zorgt en verstopping voorkomt. 

  Door de schuine wanden is hij eenvoudig te legen. Het rooster heeft een maaswijdte van 33 x 33mm waardoor de peuken er gemakkelijk doorheen vallen. Het scherm is van 3mm verzinkt staal met een 2 laags poedercoating, zeer robuust en vandalisme bestendig. Standaard voorzien van een 3M Full Color opdruk met kras- en UV bestendig laminaat.

  Opmaak

  Standaard is het scherm voorzien van één van onze standaard opdrukken waaruit u kunt kiezen, Een Full Color opdruk van 3M folie voorzien van een krasvast en UV bestendig laminaat

   

   

   

  Product labels