Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Geurbestrijding Scentgel 301 Tabaksrook

  Fabrikant: EO
  Artikelnummer: 2050002503
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €20,46
  i h

  EO Geurbestrijding Scentgel 301 Tabaksrook

  De EOStream Scent Gel 100 gram EO-301 is een geurneutralisator voor tabakgeuren. De tabakgeur wordt niet gemaskeerd maar daadwerkelijk geneutraliseerd.

  Plaats EOStream Scent Gel voor een optimaal resultaat altijd in de daarvoor bestemde dispenser of op een plaats waar het makkelijk in de natuurlijke luchtstroom kan worden opgenomen.

  EOStream geuren zijn meer dan alleen luchtverfrissers. Door de uitgekiende samenstelling breken de EOStream producten nare luchtjes af en vervangen deze door een aangename geur.

  De EO-301 ontgeuring van EOStream is een ontgeuringstechniek met een breed werkingsgebied. De EO-301 is in staat, om de indringende tabaksgeur te neutraliseren. Geur van tabaksrook afkomstig van sigaretten, sigaren en pijpen behoren daarmee definitief tot het verleden. Door gebruik van EO-301 ontstaat een frissen natuurlijke geur.

  Toepassingen

  In rookruimtes, rookcabine ‘s etc., maar ook in voertuigen, boten, caravans en vakantiewoningen waarin gerookt is. Woningen, portieken en andere plaatsen waar rokers zich ophouden, kunnen behandeld worden.

  Uitvoering/levensduur

  De technologie van EO-301 is een compositie van natuurlijke essentiële oliën, met een vleugje citroengeur. EO-301 kan worden geleverd in de volgende uitvoeringen:

  Uitvoering/levensduur

  De technologie van EO-301 is een compositie van natuurlijke essentiële oliën, met een vleugje citroengeur. EO-301 kan worden geleverd in de volgende uitvoeringen:

   ► vloeibaar (ScentSpray, Pre-Mix /X of /L) ► 4 - 6 uur
   ► polymeer (PolyScent, ScentClip)   ► 2 - 3 maanden
   ► gel op waterbasis (ScentGel®)     ► 4 - 6 weken

   Beschikbare uitvoeringen

  Informatie

  Dit product is ingedeeld als irriterend volgens de Europese Richtlijn 1999/45/EG