Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Keukenreinigers        RVS Reinigers en Verzorgers        Machine Reinigers         Ecodos Easy 

   

  Ecodos Easy Keukenreiniger 2x1,5 ltr

  • Inhoud: 1,5 liter
  • Ph waarde: 9,5
  • Keurmerk: Ecolabel
  Artikelnummer: A004099
  Beschikbaarheid: Direct leverbaar
  €72,07
  i h

  Ecodos Easy Keukenreiniger 

  Hooggeconcentreerde, laagschuimende, universele keukenreiniger. Tevens geschikt als inweekmiddel voor de vaat en als vloerreiniger in de schrobzuigmachine.

  Gebruiksaanwijzing

  Dosering middels Ecodos Easy
  Werkflacon: Doseer 5 ml product in een met koud water gevulde sprayflacon. Spray de reinigingsoplossing op een microvezeldoek of oppervlakte en reinig het oppervlak. Sprayflacon dagelijks legen.

  Sopmethode - Hanteer de volgende dosering:
  Lichte vervuiling: Doseer 5 ml product.
  Normale vervuiling: Doseer 10 ml product.
  Doseer het product in een met lauw water gevulde werkemmer van maximaal 5 liter. Sop de werkdoek of spons in de reinigingsoplossing en wring deze uit tot een klamvochtige doek en reinig het oppervlak.

  Inweekmiddel: Doseer 10 ml product per 5 liter koud water.

  Schrobzuigmachine: Hanteer een dosering van 0,2% (2 ml per liter water). Product doseren in schoonwatertank van machine.

  Toepassingen
  Ecodos Keukenreiniger kan gebruikt worden voor de reiniging van alle waterbestendige oppervlaktes zoals vloeren, wanden, werkbladen, keukenapparatuur, ketels, containers, etc. Omdat het product laagschuimend is kan het prima gebruikt worden als inweekmiddel voor de vaat (voorkomt schuimvorming in de vaatwasser). Door de reinigende eigenschappen ook geschikt als eenvoudige vloerreiniger in de schrobzuigmachine. Voorkomt schuimvorming in apparatuur.

  Technische eigenschappen
  Kleur: Oranje
  Geur: Ongeparfumeerd
  pH waarde concentraat: 9,5
  Samenstelling: Gebaseerd op grondstoffen van hernieuwbare basis. Het product is biologisch afbreekbaar conform de Europese Detergenten-verordering (EG 648/2004).

  Product labels