Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Waterzuigers        Waterzuigmonden        Slangen & Buizen        Schrob/ Zuigmachines        Schrob/ Zuigpadhouders        Schrob/ Zuigmonden        Eenschijfsmachines        Pads       

   

  Diversey Taski Waterzuiger Vacumat 22T

  Fabrikant: Diversey
  • Inhoud: 28 liter
  • Vermogen: 1100 watt
  Artikelnummer: 8004560
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €1214,43
  i h

  .

  Persoonlijk advies 

  Groot assortiment met 5.000 producten

  Snelle levering

   Bestel met een zakelijk account 

  Geopend tot 17.00 uur 

  .

  Diversey Taski Waterzuiger Vacumat 22T

  TASKI vacumat 22T biedt u:

  •          Verhoogde productiviteit}
  •          Excellente zuigkracht
  •          Ergonomische bediening
  •          Stevigheid en duurzaamheid

   Verhoogde productiviteit

  Deze machine reinigt middelgrote tot grote ruimtes tot 3 keer sneller dan gewone waterzuigers. In combinatie met een TASKI ergodisc kan het toestel de productiviteit van basis reinigingsfuncties zoals strippen en schrobben aanzienlijk verhogen. Dit is zowel kostenbesparend als efficiënt.

  Excellente zuigkracht

  De fixomat vloertrekker neemt uitstekend water op en droogt het oppervlak perfect zonder strepen achter te laten. Om water op te zuigen, kleine ruimtes te reinigen of tegemoet te komen aan andere specifieke wensen kan het toestel bovendien uitgerust worden met verschillende accessoires.

  Ergonomische bediening

  Het kantelsysteem en de gemakkelijke handgreep aan de container maken het leegmaken van de container ergonomisch en eenvoudig.

  Stevigheid en duurzaamheid

  Het mechanisch vlottersysteem met een tweevoudig filter zorgt voor een dubbele bescherming van de motor en een aanzienlijke verlenging van de levensduur van de machine. De ketel is chemicaliënen schokvrij en vormt, in combinatie met de stevige stalen trolley met rubberen wielen, een garantie voor duurzaamheid.

   

  Product labels