Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Waterzuigers        Waterzuigmonden        Slangen & Buizen        Schrob/ Zuigmachines        Schrob/ Zuigpadhouders        Schrob/ Zuigmonden        Eenschijfsmachines        Pads       

   

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 955 B Power

  Fabrikant: Diversey
  • Inhoud: 40 liter
  • Werkbreedte: 55 centimeter
  • Accu: Ja
  Artikelnummer: 7523531
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €5968,65
  i h

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 955 B Power

  Efficiëntie en wendbaarheid verenigd.

  TASKI swingo 955 biedt u:

  • Wendbaarheid en hoge prestaties

  • Lage total cost of ownership

  • Uitstekende reinigings- en droogresultaten

  • Eenvoudig en makkelijk in onderhoud

  Wendbaar met grootse prestaties

  De TASKI swingo 955 B is zeer eenvoudig te bedienen, de dubbele as maakt het mogelijk om op de plaats te draaien en zo uitstekend te kunnen manoeuvreren op moeilijk bereikbare plekken. De borstelunit met twee borstels zorgt voor een ongeëvenaard en efficiënt schoonmaakresultaat, met name bij het opzuigen van vuil. De borstelunit vindt altijd de juiste afstelling voor het gemakkelijk reinigen langs muren en randen.

  Lage total cost of ownership

  Door de compacte afmetingen is de machine wendbaar en makkelijk te hanteren. Dit, in combinatie met het brede bereik van de borstels, zorgt voor tijdbesparing tijdens het schoonmaken. De geringe kosteninvestering betekent een lage total cost of ownership.

  Uitstekende reinigings- en droogresultaten

  De gepatenteerde borstelkoppeling stelt de borstels in staat het vloeroppervlak perfect te volgen en zo de ideale vuilreiniging te realiseren. De innovatieve V-vorm zuigmond zorgt voor een uitstekend droogresultaat. Door het gebruik van drie rollerwieltjes vindt de zuigmond altijd de juiste afstelling.

  Eenvoud en gemak in onderhoud

  Alle onderdelen die dagelijks onderhoud nodig hebben, zijn geel gecodeerd en kunnen zonder gereedschap eenvoudig verwijderd worden. Het duidelijke dashboard toont alle relevante informatie en de bediening is eenvoudig met een minimale behoefte aan instructies.

  Product labels