Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Waterzuigers        Waterzuigmonden        Slangen & Buizen        Schrob/ Zuigmachines        Schrob/ Zuigpadhouders        Schrob/ Zuigmonden        Eenschijfsmachines        Pads       

   

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 1255 B Power

  Fabrikant: Diversey
  • Inhoud: 60 liter
  • Werkbreedte: 55 centimeter
  • Accu: Ja
  Artikelnummer: 7516831
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €10103,38
  i h

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 1255 B Power

  TASKI swingo 1255B biedt u:

  • De ideale afmeting voor de beste prestaties
  • Uitstekende reinigings- en droogresultaten
  • Eenvoud en gemak in onderhoud
  • Duurzaamheid en robuustheid

  Ideale afmeting voor de beste prestaties

  Het gepatenteerde IntelliFlow-systeem garandeert altijd de juiste hoeveelheid reinigingsoplossing op de vloer en zorgt voor een aanzienlijke besparing op het waterverbruik. In combinatie met de tankinhoud van 60 liter verhoogt het de productiviteit en vermindert dit het aantal tijdrovende tank vulbeurten tijdens de reinigingstaak. Het dubbele as systeem zorgt voor eenvoudige bediening en maakt comfortabel gebruik van de machine mogelijk.

  Uitstekende reinigings- en droogresultaten

  Het gepatenteerde borstelsysteem volgt de structuur van de vloer en zorgt voor een vrijwel gelijke borsteldruk. De asymmetrisch geplaatste borstels zijn ideaal voor goede reiniging langs muren en onder rekken. De gepatenteerde V-vormige zuigmond heeft een perfecte wateropname op iedere ondergrond. De speciaal gevormde zuigstrips en de directe opzuiging maken het mogelijk kleiner vuil (bijvoorbeeld sigarettenpeuken) op te nemen zonder verstoppingen. Door het gebruik van drie rollerwieltjes vindt de zuigmond altijd de juiste afstelling op de vloer.

  Eenvoud en gemak in onderhoud

  Alle onderdelen die frequent onderhoud nodig hebben zijn kleur gecodeerd en kunnen eenvoudig verwijderd worden zonder gereedschap. De bediening is eenvoudig met een minimale behoefte aan instructies.

  Duurzaamheid en robuustheid

  Het gebruik van duurzame materialen en kwaliteitsonderdelen met een lange levensduur verhogen de operationele inzetbaarheid van de machine en zorgen ervoor dat de service- en onderhoudskosten tot een minimum beperkt worden.

  Eigenschappen

  BMS (Battery Management System): de ingebouwde acculader voorkomt dat de accu volledig ontlaadt en controleert daarbij nauwkeurig het laadproces. Resultaat: langere levensduur van uw accu’s.

  WD (Wheel Drive): de variabele rijsnelheid naar voren (tot 4,5 km/uur) en naar achteren (tot 2,5 km/uur) staat garant voor ergonomisch en ontspannen werken, terwijl de prestaties toenemen ten opzichte van niet-aangedreven machines.

  IntelliFlow: met het gepatenteerde IntelliFlow-systeem wordt precies de juiste hoeveelheid oplossing op de vloer aangebracht, afhankelijk van de rijsnelheid van de machine. Het IntelliFlow-systeem zorgt voor een besparing van 30 tot 50% op chemie en een sterk toegenomen productiviteit ten opzichte van normale machines.

  EBU (Electrical Brush Unit): De elektrische borstelhef maakt het mogelijk met één druk op de knop de borstels te laten zakken of op te nemen. Dit maakt het mogelijk de borstels zonder inspanning snel te (ont)koppelen, ook voor onervaren gebruikers.

   

  Product labels