Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Keukenreinigers        RVS Reinigers en Verzorgers        Machine Reinigers         Ecodos Easy 

   

  Avodesch Combisteamer Reiniger 5 ltr

  • Inhoud: 5 liter
  • Ph waarde: 13,5
  Artikelnummer: 00204/5
  Beschikbaarheid: Direct leverbaar
  €25,19
  i h

  Avodesch Combisteamer Reiniger 5 ltr

  Geconcentreerde, laagschuimende, sterk alkalische reiniger speciaal ontwikkeld voor automatische en semi-automatisch zelfreinigingsprogramma.

  Combisteamer Reiniger kan gebruikt worden voor vrijwel alle combisteamers en andere ovenapparatuur van RVS, ijzer en steen met een zelfreinigingsprogramma. Verwijdert de meest hardnekkige vervuilingen zoals aangekoekte vetten en eiwitten. Indien gewenst gebruiken in combinatie met een zuur spoelglansmiddel. Regelmatig gebruik verbetert het schoonmaakresultaat en de levensduur van uw apparatuur.

  Gebruiksaanwijziging

  Raadpleeg voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing van uw apparaat. Afhankelijk van het soort systeem controleer voor gebruik het reservoir en vul indien nodig bij of sluit de verpakking rechtstreeks aan op het doseersysteem.

  Het verbruik is circa 100 tot 550 ml reinigingsmiddel. Tijdens gebruik altijd deur van het apparaat gesloten houden. In sommige gevallen moet u handmatig naspoelen met schoon water. Na bereiding van sterk zouthoudende producten als vis en zeevruchten dient de oven gereinigd te worden. Dit voorkomt aanslag en corrosievorming.

  Product labels