Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Waterzuigers        Waterzuigmonden        Slangen & Buizen        Schrob/ Zuigmachines        Schrob/ Zuigpadhouders        Schrob/ Zuigmonden        Eenschijfsmachines        Pads       

   

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 455 B

  Fabrikant: Diversey
  • Inhoud: 22-25 liter
  • Werkbreedte: 43 centimeter
  • Accu: Ja
  Artikelnummer: 7518366
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €3635,93
  i h

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 455 B

  Compacte schrobzuigmachine.

  De TASKI swingo 455 biedt u:

  • Veelzijdige toepassing

  • Geweldige schoonmaakprestaties

  • Simpel en veilig

  • Betrouwbaar en robuust

  Veelzijdige toepassing

  Vanwege de compacte afmetingen is deze machine zeer breed inzetbaar voor het reiniging van harde vloeren. Deze machine is ideaal voor gebruik in kleine, druk bezette ruimten zoals winkels, keukens, scholen en ziekenhuizen, en biedt nog steeds een grote werkbreedte en een nu nog grotere schoonwatertank. Schoonmaken langs muren en onder tafels is gemakkelijk dankzij het in hoogte verstelbare en flexibele handvat en de dubbele wielas.

  Geweldige schoonmaakprestaties

  Geweldige schoonmaakresultaten worden behaald door het ondertussen beproefde borstelsysteem, deze volgt de vloerperfect en behaalt een excellente vuilverwijdering. De nieuwe gepatenteerde V-vormige zuigmond zorgt voor ideale wateropname van de vloer. Dankzij het driewielsysteem van de zuigmond is het afstellen van de zuigmond niet meer nodig.

  Simpel en veilig

  Eenvoud en comfort maken het leven makkelijker en de TASKI swingo 455 kan hierbij helpen. Met een intuïtieve bediening en gele onderhoudspunten, wordt gebruikerstraining tot een minimum beperkt. De toepassing van een makkelijk afneembare vuilwatertank maken de TASKI swingo 455 makkelijk te gebruiken en schoon te houden.

  Betrouwbaar en robuust

  De TASKI swingo 455 is zeer robuust en duurzaam en ontworpen om de zwaarste schoonmaaktaken aan te kunnen. Het gebruik van high-tech en duurzame onderdelen, verbeteren de levensduur van de machine, terwijl de kosten voor service en reparatie tot een minimum worden beperkt.

  Product labels