Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Waterzuigers        Waterzuigmonden        Slangen & Buizen        Schrob/ Zuigmachines        Schrob/ Zuigpadhouders        Schrob/ Zuigmonden        Eenschijfsmachines        Pads       

   

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 350 B BMS

  Fabrikant: Diversey
  • Inhoud: 10 liter
  • Werkbreedte: 38 centimeter
  • Accu: Ja
  Artikelnummer: 7516860
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €2719,25
  i h

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 350 B BMS

  De TASKI swingo 350 biedt u:

  • Gemak in kleine ruimten

  • Effectief schoonmaken en drogen

  • Eenvoud en veiligheid

  • Betrouwbaar en robuust

  Gemak in kleine ruimten

  Door de geringe hoogte van de machine en het handvat dat makke­lijk op hoogte kan worden ingesteld werkt de machine probleemloos onder obstakels zoals tafels of rekken. De cilindrische borstel, die tot de hoeken van het borstelhuis reikt, maakt reiniging van randen en hoeken perfect mogelijk. De vloertrekker aan de voorzijde van de machine maakt het ook mogelijk reinigingsvloeistof te verwijderen wanneer de machine naar achter beweegt.

  Effectief in schoonmaken en drogen

  In vergelijking tot manuele reiniging levert de machine een aanzien­lijk hoger hygiëneniveau, een consistent resultaat en een verbeterde uitstraling van de vloer. Dit wordt bereikt door maximale mecha­nische actie en de innovatieve V-vorm zuigmond die leidt tot een uitstekend droogresultaat, zelfs bij “moeilijke” vloeren zoals tegels met diepe groeven, ongelijke en antislipvloeren.

  Eenvoud en veiligheid

  Gezien het perfecte droogresultaat wordt de kans op ongelukken door uitglijden tot een minimum beperkt. In combinatie met accu voeding is dit de perfecte oplossing voor dag schoonmaak. De in hoogte verstelbare ergonomisch gevormde handgreep met hand bescherming maakt het gebruik van de machine veilig en comfortabel.

  Betrouwbaar en robuust

  De machine is zeer robuust en duurzaam en kan zelfs de zwaarste reinigingswerkzaamheden doorstaan, zoals het gebruik in keukens en in fast food restaurants.

  Actievoorwaarden:

  Deze actie loopt tot 16 december 2016. Leverdatum uiterlijk 31 december 2016. Inruil van een oude machine is mogelijk. Neem hiervoor contact op met uw Avodesch Accountmanager. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten onder voorbehoud.

   

  Product labels