Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Waterzuigers        Waterzuigmonden        Slangen & Buizen        Schrob/ Zuigmachines        Schrob/ Zuigpadhouders        Schrob/ Zuigmonden        Eenschijfsmachines        Pads       

   

  Diversey Taski Eenschijfsmachine Ergodisc 1200

  Fabrikant: Diversey
  • Omwentelingen p/m: 1200/min
  • Borstel/paddiameter: 500 millimeter
  • Kabellengte: 25 meter
  Artikelnummer: 8004660
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €3333,66
  i h

  .

  Persoonlijk advies 

  Groot assortiment met 5.000 producten

  Snelle levering

   Bestel met een zakelijk account 

  Geopend tot 17.00 uur 

  .

  Diversey Taski Eenschijfsmachine Ergodisc 1200

  Ultra-speed éénschijfsmachine (1200 rpm).Dankzij de anatomisch gevormde handgreep en de verstelbare steel is de TASKI ergodisc 1200 ergonomisch in gebruik. De machine geeft weinig tot geen trillingen en heeft een laag geluidsniveau.

  De TASKI ergodisc 1200 is geschikt voor sprayreinigen, opwrijven en polijsten.

  TASKI ergodisc biedt u:

  • Ergonomisch in gebruik
  • Veilig voor de gebruiker
  • Eenvoudige bediening
  • Productiviteit

  Ergonomisch in gebruik

  Dankzij de anatomisch gevormde handgreep en de verstelbare steel is de TASKI ergodisc 1200 ergonomisch in gebruik. De machine geeft weinig tot geen trillingen en heeft een laag geluidsniveau. Door de Soft Start karakteristieken is de machine eenvoudig te beheersen.

  Veilig voor de gebruiker

  Door de gesloten handgreep van de TASKI ergodisc 1200 worden de handen beschermd. De tweevoudige startbeveiliging en dubbele isolatie zorgen voor een veilige werkomgeving voor de gebruiker.

  Eenvoudige bediening

  Men behoeft weinig training voor gebruik van de TASKI ergodisc 1200. Door de eenvoudige bediening kan men makkelijk en snel aan de slag. De accessoires zijn zonder gereedschap te bevestigen. De opklapbare steel zorgt voor eenvoudig transport en opslag van de machine.

  Productiviteit

  Door het gebruiksgemak en de ultrahoge snelheid van de TASKI ergodisc 1200 bent u verzekerd van glanzende anti-slip vloeren in korte tijd.
  De TASKI ergodisc 1200 heeft een grote werkbreedte (50 cm / 20 inch) en verwijderd gemakkelijk loopstrepen. Hierdoor is de TASKI ergodisc 1200 de ideale machine voor het reinigen van grote oppervlakken.

   

  Product labels