Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Diversey Soft Care Med 6x800 ml

  Fabrikant: Diversey
  Artikelnummer: 100976445
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €98,03

  Soft Care Med - Handdesinfectiegel

  Handdesinfectiemiddel, effectief tegen norovirus, Influenza A (H1N1), rotavirus, hepatitis B, HIV, MRSA en andere veel voorkomende infecties.

  Soft Care Med H5 is een unieke handalcoholgel gebaseerd op een mengsel van isopropanol en n-propanol.

  Het product bevat tevens glycerine en cellulose verdikkingsmiddel. Een zeer effectieve desinfecterende formulering met huidverzorgingde werking dat voldoet aan alle Europese normen. In Nederland staat het product geregistreerd als desinfectiemiddel onder nummer 14337N.

  De meeste handalcoholproducten bevatten ethanol of propanol als belangrijkste werkzame stof. Beiden zijn zeer effectief, maar Soft Care Med H5 gebaseerd op een mengsel van propanolen heeft voordelen.

  Op ethanol gebaseerde producten hebben een vlampunt van 19oC of minder en zijn ingedeeld als licht ontvlambaar terwijl de grotere moleculaire grootte van propanol betekent dat de Soft Care Med H5 een vlampunt van 24oC (boven kamertemperatuur) heeft en wordt dus geclassificeerd als ontvlambaar. Dit is een groot voordeel voor de opslag en overslag van producten.

  Er is een klein risico dat bepaalde patiënten en bezoekers het op alcohol gebaseerde product innemen. Propanol vermindert dit risico, omdat het onverteerbaar is.

  Het verdikkingsmiddel dat gebruikt wordt in Soft Care Med H5 zorgt ervoor dat de gel niet direct vloeibaar wordt, waardoor het niet van de handen loopt. De gelvorm van de Soft Care Med zorgt ervoor dat het gemakkelijker correct toe te passen is, wat leidt tot een optimale doeltreffendheid. Bovendien wordt het risico van uitglijden en vlekken op de vloer hierdoor verminderd.

  Gebruik Biociden veilig! Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie!

  Toelatingsnummer: 14337N

  Product labels