Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Pure Zit Schrob-/Zuigmachine OR V80

  • Inhoud: 100/ 120 liter
  • Werkbreedte: 75 centimeter
  • Kabellengte: N.v.t.
  Artikelnummer: 81101300
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €10234,77
  i h

  Pure Zit Schrob-/Zuigmachine OR V80

  De OR-V80 opzit-schrobzuigmachine van PURE is, in al zijn eenvoud en geringe afmeting, een uiterst krachtig en betrouwbaar werkpaard geschikt voor (zorg)instellingen en voor industrieel gebruik voor middel- grote vloeroppervlakken

  • Uiterst betrouwbaar en veilig
  • Zeer eenvoudig te bedienen
  • Compleet gebruiksklaar geleverd
  • Werktijd van 4 uur
  • 24 maanden garantie (m.u.v. slijtagedelen)

  PURE. Maar dan ook echt!

  Robuust, eenvoudig in gebruik én betaalbaar. 100% functionaliteit, dat is waar ‘PURE’ voor staat. De OR-V80 is een kwalitatief hoogwaardige machine met een geringe hoeveelheid electronica of andere kwetsbare onderdelen. Daardoor is er gedurende de lange levensduur weinig onderhoud nodig en geldt er een garantietermijn van maar liefst 24 maanden (slijtagedelen uitgezonderd). Bovendien is deze schrobzuigmachine zeer aantrekkelijk geprijsd.

  OR-V80

  De OR-V80 is een krachtige alleskunner met ongekende prestaties, die onder werkomstandigheden geschikt is voor het reinigen van keramische tegels, marmer, PVC- en linoleumvloeren, en cementvloeren. Dankzij de met Linatex-rubber uitgevoerde zuigmond laat je je vloer gegarandeerd droog achter.

  Inclusief schrobborstels, accupakket en acculader.

  Optioneel leverbaar met uitzonderlijke kwaliteitsborstels

  De OR-V5 wordt optioneel geleverd met DiamaBrushTM borstels van MalgritTM. Duurzaam, eenvoudig in gebruik en kostprijsverlagend. Verzeker je van het beste reinigingsresultaat op zowel gladde en
  vlakke vloeren als op reliëf- en tegelvloeren. Deze topkwaliteit borstels zijn er in 5 varianten (van light tot aan heavy-duty) en gaan 100 keer langer mee dan traditionele pads. Dat scheelt opslag en kosten en is beter voor het milieu.

  Product labels