Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Traditionele stofzuigers        Industriestofzuigers        Borstelstofzuigers        Zuigmonden        Slangen & Zuigbuizen        Stofzuigerzakken       

   

  Numatic Stofzuiger PPH320-12 Hepa

  Fabrikant: Numatic
  • Kabellengte: 12 meter
  • Inhoud: 12 liter
  • Filter: Hepa
  Artikelnummer: 900489
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €392,05
  i h

  Numatic Stofzuiger PPH320-12 Hepa

  De PPH 320 is voorzien van een Hepa 13 cartridge filter. Deze hoge classificering geeft u de zekerheid dat ook de kleine stofdeeltjes niet worden uitgeblazen. De capaciteit van de stofzak is 12 liter. De stofzuiger heeft een ketel en motorkop van kunststof en heeft een gewicht van 7,7 kg.

  Indien er eisen worden gesteld aan de filtratie van de stofzuiger, bijvoorbeeld in een "cleanroom" omgeving, dient er met extra filters te worden gewerkt. Neem geen risico's bij de aanschaf van een dergelijke stofzuiger en weest er zeker van dat de stofzuiger voldoet aan de gestelde normen!

  De PPH320 is een gespecialiseerd model, de uitgeblazen lucht wordt gefilterd van fijnstof door een uitstekend HEPA 13 filter. Het snoer is oprolbaar en eeenvoudig te vervangen. De driedelige telescopische zuigbuis en de draaibare wielen bieden de gebruiker veel gemak. kortom een zeer complete professionele hepa gefilterde machine.

  Product labels