Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Pedaalemmerzakken        Afvalbakzakken        Containerzakken        Overige afvalzakken        HDPE afvalzakken        LDPE afvalzakken       

   

  Afvalzak Compost 50x60 cm T15 Doos 40 rol à 10 stuks

  • Dikte: T15
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: Biologisch afbreekbaar
  Artikelnummer: 160109500
  Doos inhoud: 40 rol à 10 stuks
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €57,07
  i h

  Afvalzak Biodore

  Kies voor composteerbare afvalzakken met een natuurlijke uitstraling.

  Biologisch afbreekbaar

  Wie natuurlijke materialen belangrijk vindt, gebruikt biologisch afbreekbare afvalzakken van zetmeelblend. De afvalzakken van Biodore worden gemaakt van maiszetmeel; een innovatief, composteerbaar bioplastic dat herkenbaar is aan het kiemplantlogo.

  Dun en sterk

  Deze milieuvriendelijke groene afvalzakken met een inhoud van 30 liter zijn ideaal voor gebruik in grotere afvalemmers en afvalbakken. Ze zijn bijzonder licht en dun en beschikken toch over een opvallende draagkracht. De zakken zijn per tien stuks verpakt in een handig en representatief dispenserdoosje.

  Natuurlijke grondstoffen

  De producten van Biodore zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en sluiten perfect aan op de bewuste belevingswereld van vandaag. Ze onderscheiden zich door hun bijzondere vormen en lijnen, hun brede toepasbaarheid en hun internationale uitstraling.

  Een ware beleving

  Met Biodore in huis speel je effectief en op unieke wijze in op de groeiende vraag naar natuurlijke producten die van eten en drinken een ware beleving maken. Schoonheid, genieten, gezelligheid, ontdekken en beleven; met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

  Explore Biodore, go natural!

      

  Product labels