telefoon  024 - 372 72 92
Zoek
Filters
Sluiten
banner

Vendor

5 sterren toilethygiëne

Uw wensen staan centraal

Uw behoeften zijn het uitgangspunt van ons advies op maat voor de juiste toiletinrichting, toilethygiëne artikelen en dienstverlening. Om uw tevredenheid op een hoog niveau te houden, verricht Vendor continu klanttevredenheidsonderzoeken.

Hoogwaardige en transparante dienstverlening

Met Vendor profiteert u naast een continue beschikbaarheid van de toilethygiëne voorzieningen van volledige ontzorging. U bent verzekerd van een hoogwaardige en transparante dienstverlening zonder kleine lettertjes.

Duurzaam in alle opzichten

Vendor heeft een harmonieuze aandacht voor People, Planet en Profit en is de eerste toilethygiëne leverancier met het certificaat MVO Prestatieladder niveau 3.

Een positieve beleving voor elke toiletbezoeker

De Vendor concepten zijn zo ontwikkeld dat uw toiletbezoekers op elk moment beschikken over toiletpapier, zeep en een schone handdoek. Een altijd schone en frisse toiletruimte zorgt voor een positieve beleving.

Uw toilet als visitekaartje

U wilt een goede (eerste) indruk maken op uw bezoekers. Uw toiletgroepen zijn uw visitekaartje. Met de oplossingen van Vendor maakt u op iedere bezoeker een goed verzorgde indruk.