Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Hobart Vaatwasmachine Doorschuiver AMXA

  Fabrikant: Hobart
  Artikelnummer: AMXA
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €8184,65
  i h

  Hobart Vaatwasmachine Doorschuiver AMXA

  HET BETERE OF HET BESTE - DE KEUS IS AAN U!

  U wenst alle dagen schone vaat op tafel en zoekt een partner die van aanpakken weet en topprestaties levert? Dan is HOBART de juiste keuze! Perfectie is de basisvereiste van een vaatwasser. Om het hele wasproces nog eenvoudiger en aangenamer te maken, bieden de PROFI- en PREMAX- modellen tal van unieke kenmerken. 

  Dit PROFI-model is het instapmodel van de doorschuivers. Met deze machine kunt u betrouwbaar al uw glazen en serviesgoed afwassen. Het PROFI-model voor het betrouwbaar afwassen van glazen en serviesgoed

   

  • VUILSENSOR

  De hoeveelheid vuil dat in de machine terechtkomt is afhankelijk van het dagelijks wisselende menu, de menu selectie van de gasten en de tijd van de dag. Gebruikelijke machines passen hun verbruik niet op de mate van vervuiling van het afwaswater. Veel meer wordt de maximaal noodzakelijke hoeveelheid aan naspoelwater toegepast om zo ook bij veel vervuiling voldoende regeneratie van het afwaswater te bereiken. Met als gevolg dat er meer afwaswater verbruikt dan in feite noodzakelijk is. Het intelligente SENSO-ACTIVE management meet continu de kwaliteit van het afwaswater. Het regelt de hoeveelheid naspoelwater bij iedere afwasprocedure tot het noodzakelijke minimum om een onberispelijk, hygiënisch spoelresultaat te waarborgen. Het verbruik per afwasprocedure wordt daardoor gereduceerd tot 1,4 l vers water. Met het intelligente SENSO-ACTIVE management kan er tot 44 % aan water, reinigingsmiddel en energie bespaard worden.

  • INTELLIGENTE ENERGIE MANAGEMENT

  Om de totale aansluitwaarde van de doorschuif vaatwasmachines te reduceren, wordt de verwarmingsprestatie bij gebruikelijke machines in de verwarmer gereduceerd. Daardoor worden echter de verwarmingstijden tot 100% langer. Vanwege het intelligente energiemanagement van de doorschuif vaatwasmachines van HOBART staat voor de vulling altijd de maximum boilercapaciteit ter beschikking. De vultijd wordt gereduceerd. Tijdens het afwassen kan de verwarmingsprestatie tot het noodzakelijke minimum gereduceerd worden om de energie voor de waspomp en de verwarming van de wastank beschikbaar te stellen. Door de intelligente toepassing van de beschikbare energie worden zelfs bij een lage aansluitwaarde korte verwarmingstijden gewaarborgd.

  • GEÏSOLEERDE KAP VOOR WARMTE EN GELUID

  Ook tijdens de werking blijft de aanwezige warmte in het systeem behouden. Het afwaswater koelt door de 15 mm dik geïsoleerde wanden van de kap niet af: dit vergroot het warmtegebruik en bespaart op die manier energie. De warmte- en geluidsgeïsoleerde kap versterkt het energiebesparende effect van de gesloten kap.

  Product labels