Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Werkhandschoenen        Wegwerphandschoenen        Handschoendispensers        Nitril Handschoenen            Corona overzicht

   

  Dispenser Dieselhandschoen

  • Materiaal:Polypropeen
  • Kleur: Zwart
  • Soort dispenser: Handschoen
  Artikelnummer: 202400300
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €52,68
  i h

  Dispenser Dieselhandschoen

  Gebruik deze functionele dispenser voor het aanbieden van tankhandschoenen bij de pomp.

  Voor handschoenen op kopkaart
  Tanken vindt niet iedereen een prettig klusje. Maak het je klanten plezieriger door ze bij elke pomp tankhandschoenen aan te bieden. Plaats de ultradunne, lichtgewicht handschoenen met de kopkaart (afscheurkaart) in deze handige dispenser en ze hangen voor iedereen voor het grijpen.

  Eenvoudig monteren
  De praktische dispenser is gemaakt van stevig kunststof dat tegen een stootje en tegen weersinvloeden kan. Hij wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal waarmee je de dispenser eenvoudig tegen een vlakke wand kunt monteren.

  Glad of met reliëf
  Transparante, universele tankhandschoenen of dieselhandschoenen zijn beschikbaar in een gladde variant en in een ‘embossed’ uitvoering met licht reliëf voor extra grip bij gladde voorwerpen. Zo kunnen je klanten comfortabel en met schone handen alle handelingen uitvoeren die bij het tanken nodig zijn; van het afdraaien van de tankdop tot het hanteren van de slang.

  Product labels